Armand Mehmeti Vakantiebaan Hago Zorg
03-08-2023

Gezellig vakantiewerk, sparen én je rijbewijs halen

Vakantiekrachten: ze zijn elke zomer opnieuw onmisbaar voor Hago Zorg. Zij zorgen ervoor dat de vaste schoonmaakmedewerkers met een gerust hart op vakantie kunnen. Armand Mehmeti werkt in zijn vakantie bij het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. "Ik vind het erg gezellig om bij Hago Zorg te werken", vertelt hij.  

Waar werk jij voor?

"Volgend jaar hoop ik mijn VWO-diploma te behalen. Daarna wil ik Economie gaan studeren. Die studie kost veel geld, dus daar ben ik nu voor aan het sparen. En ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs (yeuh!). Ik moet nog een paar rijlessen afbetalen."

Het werk zelf vindt hij goed te doen. "Ik word goed begeleid. Als ik op de derde etage aan het werk ben en hulp nodig heb, komt er gewoon even iemand van de eerste verdieping om mij te helpen. Iedereen is erg aardig. Echt blij met deze vakantiebaan.”

Armand Mehmeti Vakantiebaan Hago Zorg

Meer blogs

Amy Gerritsen Vakantiekracht Hago Zorg
Onze mensen

Een klein gebaar doet zoveel goeds

Amy werkt als vakantiekracht voor Hago Zorg bij Sevagram. Ze geniet van het feit dat een klein gebaar zoveel goeds doet voor bewoners.
15-08-2023
< 1 min.
Hago Zorg Umcg Services Wajong 2
Onze mensen

Van ‘thuis op de bank’ naar met plezier naar het werk door vertrouwen van én in UMCG Services

Maak kennis met Michiel Westerdijk en Christiaan Spinder. Beiden zorgen iedere dag voor schone en blinkende vloeren in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Nu dagelijks om half 6 de wekker gaat, lijkt het ‘normaal’. Maar dat was vroeger wel anders. Het leven is niet altijd makkelijk als je binnen de participatie wet valt en een Wajong uitkering krijgt.
30-06-2022
2 min.
Oprechte Aandacht
Onze mensen

Oprechte aandacht

Hannie Schipper (voorwerker) werkt al meer dan 33 jaar bij Zorggroep Ter Weel. Deze organisatie heeft meerdere locaties in Zeeland waar ze zich richten op het ondersteunen van de zelfredzaamheid van ouderen.
16-10-2019
1 min.