Altijd Dichtbij
Vivianne Zorgcategoriemanager Ouderenzorg

Vraag het Vivianne

Als Zorgcategoriemanager Ouderenzorg streef ik naar kennisbundeling en samen ontwikkelen van innovatieve concepten. Het gaat om meer dan zorg en verzorgen. Namelijk oprechte aandacht en er écht zijn voor bewoners.

10-09-2019

Pilot Vliegende keep bij Sevagram

Hago Zorg is recent gestart met de pilot Vliegende Keep bij Sevagram in Heerlen. Sevagram is een zorgorganisatie voor ouderen. Op de locaties De Hollehof, Elfershof en de Plataan staan onze schoonmaakmedewerkers de hele dag paraat om zorgprofessionals maximaal te ondersteunen.

Sevagram is 24/7 in bedrijf en wij begrijpen dat er buiten de huidige schoonmaaktijden behoefte is aan schoonmaakondersteuning. Met onze servicegerichte oplossing "Vliegende Keep" kan de zorgprofessional zich volledig focussen op zorgtaken. Van 06:00 tot 19:00 uur (locatie Plataan) en van 06:00 tot 17:00 uur (locatie Elfershof en De Hollehof) kunnen de zorgprofessionals contact opnemen met onze schoonmaakmedewerkers voor urgent schoonmaakwerk waar zij geen tijd voor hebben. De schoonmaakmedewerkers zijn de hele dag op de locatie. Tussen de urgentie schoonmaakwerkzaamheden door houden zij zich bezig met periodieke of beleving verhogende werkzaamheden.

De start van de pilot is groots gevierd en letterlijk afgetrapt door een bewoner van Sevagram. Klantmanager Max van der Heijden en Zorgcategoriemanager Maurice Frijns waren hierbij aanwezig. Bekijk de video om te zien hoe wij de pilot startten.

Altijd Dichtbij

Pilot Sevagram Ouderenzorg Hago Zorg

Meer blogs

Revant Hago Zorg Samenwerken
De 5 zorgcategorieën

Revant en Hago Zorg: een glimmende samenwerking

Hago Zorg maakt vanaf 2019 schoon bij Revant. Het contract werd via een marktuitvraag verkregen en het schoonmaakprogramma was vooraf vastgesteld. Maar zowel Revant als Hago Zorg hadden nog wat wensen. En die spraken ze uit naar elkaar. Het eindresultaat: een maatwerk schoonmaakprogramma dat beter past bij de locatie zónder kostenstijging.
26-10-2023
2 min.
Vivianne Zeestraten Zorgcategoriemanager Ouderenzorg Hago Zorg 2023
De 5 zorgcategorieën

De ouderenzorg toekomstbestendig

Het is een gegeven: het aantal ouderen neemt toe, maar het personeelstekort in de zorg is onveranderd hoog. En dit zal de komende jaren niet verbeteren. De zorg moet anders georganiseerd worden. Vivianne Zeestraten, Zorgcategoriemanager Ouderenzorg, deelt waar zij in gelooft.
12-10-2023
2 min.
Ter Weel Ondersteuning Corona
De 5 zorgcategorieën

In de actie bij Zorggroep Ter Weel in Krabbendijke

Wat doe je als je zorgorganisatie wordt getroffen door een uitbraak van COVID-19? Waarbij in zeer korte tijd niet alleen een groot deel van de cliënten positief test, maar ook je medewerkers? Dan zit je met je handen in haar. Voor even. Want Zorggroep Ter Weel en Hago Zorg vormen samen een geoliede machine. Er werd meteen actie ondernomen om deze uitdaging aan te gaan.
31-05-2022
2 min.