NPS +41: trots op onze klanten en hun tevredenheid
Altijd Dichtbij
Vivianne Zorgcategoriemanager Ouderenzorg

Vraag het Vivianne

Als Zorgcategoriemanager Ouderenzorg streef ik naar kennisbundeling en samen ontwikkelen van innovatieve concepten. Het gaat om meer dan zorg en verzorgen. Namelijk oprechte aandacht en er écht zijn voor bewoners.

10-09-2019

Pilot Vliegende keep bij Sevagram

Hago Zorg is recent gestart met de pilot Vliegende Keep bij Sevagram in Heerlen. Sevagram is een zorgorganisatie voor ouderen. Op de locaties De Hollehof, Elfershof en de Plataan staan onze schoonmaakmedewerkers de hele dag paraat om zorgprofessionals maximaal te ondersteunen.

Sevagram is 24/7 in bedrijf en wij begrijpen dat er buiten de huidige schoonmaaktijden behoefte is aan schoonmaakondersteuning. Met onze servicegerichte oplossing "Vliegende Keep" kan de zorgprofessional zich volledig focussen op zorgtaken. Van 06:00 tot 19:00 uur (locatie Plataan) en van 06:00 tot 17:00 uur (locatie Elfershof en De Hollehof) kunnen de zorgprofessionals contact opnemen met onze schoonmaakmedewerkers voor urgent schoonmaakwerk waar zij geen tijd voor hebben. De schoonmaakmedewerkers zijn de hele dag op de locatie. Tussen de urgentie schoonmaakwerkzaamheden door houden zij zich bezig met periodieke of beleving verhogende werkzaamheden.

De start van de pilot is groots gevierd en letterlijk afgetrapt door een bewoner van Sevagram. Klantmanager Max van der Heijden en Zorgcategoriemanager Maurice Frijns waren hierbij aanwezig. Bekijk de video om te zien hoe wij de pilot startten.

Altijd Dichtbij

Pilot Sevagram Ouderenzorg Hago Zorg

Meer blogs

Handyman Hago Zorg
De 5 zorgcategorieën

De handyman voor klein onderhoud

Ruimtes in zorginstellingen worden vaak intensief gebruikt. Kleine onderhoudswerkzaamheden zijn dan ook regelmatig noodzakelijk. Zo ook in Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) waar een aantal medewerkers van Hago Zorg als handyman werken.
10-09-2019
1 min.
Veiligheid
De 5 zorgcategorieën

Veiligheid als dagelijks agendapunt

De belangrijkste taak van GGZ-instellingen is het leveren van kwalitatief goede en veilige zorg aan cliƫnten en bewoners waarbij gastvrijheid niet uit het oog wordt verloren. Als schoonmaakdienstverlener binnen GGZ-instellingen vinden wij het belangrijk om hier op te anticiperen.
07-11-2019
2 min.
Facilitaire Ondersteuning Dienstverlening Hago Zorg
De 5 zorgcategorieën

Hago Zorg ondersteunt helicrew MCL

In Nederland hebben we 4 traumahelikopters en 2 SAR-helikopters. Het helidek van Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) is 24 uur per dag en 7 dagen in de week open. Hago Zorg biedt facilitaire ondersteuning aan de helicrew als Helidek Assistant (HDA).
16-12-2019
2 min.