Altijd Dichtbij
Vivianne Zorgcategoriemanager Ouderenzorg

Vraag het Vivianne

Als Zorgcategoriemanager Ouderenzorg streef ik naar kennisbundeling en samen ontwikkelen van innovatieve concepten. Het gaat om meer dan zorg en verzorgen. Namelijk oprechte aandacht en er écht zijn voor bewoners.

10-09-2019

Pilot Vliegende keep bij Sevagram

Hago Zorg is recent gestart met de pilot Vliegende Keep bij Sevagram in Heerlen. Sevagram is een zorgorganisatie voor ouderen. Op de locaties De Hollehof, Elfershof en de Plataan staan onze schoonmaakmedewerkers de hele dag paraat om zorgprofessionals maximaal te ondersteunen.

Sevagram is 24/7 in bedrijf en wij begrijpen dat er buiten de huidige schoonmaaktijden behoefte is aan schoonmaakondersteuning. Met onze servicegerichte oplossing "Vliegende Keep" kan de zorgprofessional zich volledig focussen op zorgtaken. Van 06:00 tot 19:00 uur (locatie Plataan) en van 06:00 tot 17:00 uur (locatie Elfershof en De Hollehof) kunnen de zorgprofessionals contact opnemen met onze schoonmaakmedewerkers voor urgent schoonmaakwerk waar zij geen tijd voor hebben. De schoonmaakmedewerkers zijn de hele dag op de locatie. Tussen de urgentie schoonmaakwerkzaamheden door houden zij zich bezig met periodieke of beleving verhogende werkzaamheden.

De start van de pilot is groots gevierd en letterlijk afgetrapt door een bewoner van Sevagram. Klantmanager Max van der Heijden en Zorgcategoriemanager Maurice Frijns waren hierbij aanwezig. Bekijk de video om te zien hoe wij de pilot startten.

Altijd Dichtbij

Pilot Sevagram Ouderenzorg Hago Zorg

Meer blogs

Alles Over Schone Bedden
Academische ziekenhuizen, Ziekenhuizen, GGZ & Gehandicaptenzorg, Ouderenzorg

Clean Beds on Demand

De zorg draait om mensen. Zorgprofessionals doen hun uiterste best patiënten, cliënten en bewoners zo goed mogelijk te verzorgen. Dag in dag uit. Dit wordt steeds uitdagender nu de bevolking in Nederland vergrijst, terwijl het personeelstekort in de zorg stijgt. Logistieke processen zó inrichten dat de zorg optimaal verleend kan worden wordt daarmee steeds belangrijker. Dankzij onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij meer te bieden dan onze schoonmaakwerkzaamheden.
10-09-2019
1 min.
Over Hago Zorg
Ouderenzorg

Een wereld van verschil dankzij een praatje

In de ouderenzorg verblijven bewoners steeds langer in de woonomgeving van de zorgorganisatie. Hun welzijn en woonplezier wordt mede bepaald door de mensen die er werken. Naast de zorgprofessionals dragen onze medewerkers daar aan bij. Een goed voorbeeld is onze collega Samira.
03-10-2019
1 min.
Oprechte Aandacht
Ouderenzorg

Oprechte aandacht

Hannie Schipper (voorwerker) werkt al meer dan 33 jaar bij Zorggroep Ter Weel. Deze organisatie heeft meerdere locaties in Zeeland waar ze zich richten op het ondersteunen van de zelfredzaamheid van ouderen.
16-10-2019
1 min.