10-09-2019

Pilot Vliegende keep bij Sevagram

Hago Zorg is recent gestart met de pilot Vliegende Keep bij Sevagram in Heerlen. Sevagram is een zorgorganisatie voor ouderen. Op de locaties De Hollehof, Elfershof en de Plataan staan onze schoonmaakmedewerkers de hele dag paraat om zorgprofessionals maximaal te ondersteunen.

Sevagram is 24/7 in bedrijf en wij begrijpen dat er buiten de huidige schoonmaaktijden behoefte is aan schoonmaakondersteuning. Met onze servicegerichte oplossing "Vliegende Keep" kan de zorgprofessional zich volledig focussen op zorgtaken. Van 06:00 tot 19:00 uur (locatie Plataan) en van 06:00 tot 17:00 uur (locatie Elfershof en De Hollehof) kunnen de zorgprofessionals contact opnemen met onze schoonmaakmedewerkers voor urgent schoonmaakwerk waar zij geen tijd voor hebben. De schoonmaakmedewerkers zijn de hele dag op de locatie. Tussen de urgentie schoonmaakwerkzaamheden door houden zij zich bezig met periodieke of beleving verhogende werkzaamheden.

De start van de pilot is groots gevierd en letterlijk afgetrapt door een bewoner van Sevagram. Klantmanager Max van der Heijden en Zorgcategoriemanager Maurice Frijns waren hierbij aanwezig. Bekijk de video om te zien hoe wij de pilot startten.

Meer weten?

Vraag het Vivianne

Als Zorgcategoriemanager Ouderenzorg streef ik naar kennisbundeling en samen ontwikkelen van innovatieve concepten. Het gaat om meer dan zorg en verzorgen. Namelijk oprechte aandacht en er écht zijn voor bewoners.

Neem contact op
Deel dit artikel: