Hago Zorg Help De Natuur Een Handje Resultaat 13
11-07-2023

Het resultaat? Een kleurexplosie in Nederland en veel insecten geholpen

Twee maanden geleden zaaiden Ton Goedmakers en Poléanne Vluggen, het met zorg samengestelde bloemmengsel, om biodiversiteit te stimuleren. Samen met Vebego Groen ontwikkelde Hago Zorg deze actie om de natuur een handje te helpen.

Twee maanden later, zijn we terug op de locatie van Vebego Groen in De Moer. Ook Jordy Baans, hovenier in opleiding bij Vebego Groen, is er weer bij. Trots laat hij het resultaat zien. “Zo mooi om te zien hoe snel dit is gegroeid en kijk eens naar de vele bloemen en kleuren. Ik zie dat er veel insecten op af komen. En dat was precies de bedoeling. Het waren 4.000 zakjes he? Als ik er aan denk dat er nu zoveel bloemen in Nederland staan, dan maakt me dat blij.”

Hago Zorg Help De Natuur Een Handje Resultaat 2

Veel collega’s hebben ook op hallogrrroen hun groenscore berekend. Zij krijgen nu regelmatig tips om hun directe leefomgeving te vergroenen en biodiversiteit nog meer te stimuleren.

Hago Zorg en Vebego Groen, én in het bijzonder Jordy, bedanken iedereen die zo enthousiast de natuur een handje heeft geholpen.

Meer nieuws

Social Run Altrecht Hago Zorg 1
Een betere wereld

Hago Zorg en Vebego Facility Solutions vragen aandacht voor het stigma in de psychiatrie

< 1 min.
Actie Biodiversiteit Hago Zorg 2
Een betere wereld

Samen de natuur een handje helpen in het Vebego collectief

2 min.
Hago Zorg Stichting Jarige Job Toer De Lour 1
Een betere wereld

Helpende handjes voor Stichting Jarige Job

< 1 min.