Onze mensen

Schoonmaken als onderdeel van je introductie – welkom bij Hago Zorg!

Schoonmaken in de zorg is zo veel meer dan alleen schoonmaken. Om te begrijpen wat dit betekent, moet je het ervaren. Hoe? Door sopstages.
18-04-2024
1 min.
Schoonmaken als onderdeel van je introductie – welkom bij Hago Zorg!
Hago Zorg Sopstage1
Hago Zorg Goed Werkgeverschap Joeri
Goed werkgeverschap

Joeri kreeg een mooie kans, en greep 'm

Al sinds zijn achttiende maakte Joeri schoon in het Groningse Martini Ziekenhuis. Tót begin 2020: toen maakte hij als inpakker van medische instrumenten de overstap naar de Centrale Sterilisatie Afdeling. Al snel volgde een nieuwe stap.
21-01-2022
1 min.
Inge Snijder Hago Zorg
Goed werkgeverschap

Lastige onderwerpen bespreekbaar maken

Hago Zorg vindt het belangrijk dat haar medewerkers vitaal en gezond zijn. Als VIP-coach bij onder andere een woonzorgcentrum maakt Inge Snijder de overgang bespreekbaar in haar team. “We kunnen wat voor elkaar betekenen door te praten, maar ook door elkaar op moeilijke momenten op te vangen en te helpen.”
23-07-2020
2 min.
Said Medewerker Hago Zorg 2
Goed werkgeverschap

In de cleanroom voel ik me gelukkig

Door een ernstige oogaandoening zag het er naar uit dat Saïd Saddiki zijn carrière als schoonmaakmedewerker in het Catharina Ziekenhuis Eindhoven moest opgeven. Gelukkig was er een oplossing: Saïd werkt sinds 2019 alleen nog in cleanrooms en operatiekamers.
23-01-2020
2 min.
Marjan Blaauw Hago Zorg Medewerker
Goed werkgeverschap

Omgaan met mensen, daar ligt mijn kracht

Ooit begon Marjan Blaauw haar carrière zélf als schoonmaakster. Daarna vervulde ze verschillende functies. Eén ding veranderde daarbij nooit: ze werkt nog steeds het liefst met mensen. Tegenwoordig begeleidt ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
13-11-2019
2 min.
Academische Ziekenhuizen
Goed werkgeverschap

Opleiding 'Schoonmaken van een OK'

Avi Benimadho werkt al meer dan tien jaar als schoonmaakmedewerker in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Hij zorgt er onder andere voor dat patiënten in brandschone kamers kunnen verblijven. Dat is dankbaar werk, maar tóch wilde hij meer. Daarom volgde hij de opleiding ‘Schoonmaken van een OK’.
31-10-2019
3 min.