Een betere wereld

Onderweg naar CO2-neutraal ondernemen

Hago Zorg draagt graag bij aan een betere wereld. Bekijk hier alle duurzaamheidsprogramma's die in 2024 op de planning staan.
23-04-2024
1 min.
Onderweg naar CO2-neutraal ondernemen
Hago Zorg Smart Logistics 01
Hagozorg SAM UVC Patientenkamer
Innovatieve dienstverlening

Vele (robot) handen maken licht werk

Hago Zorg en het Rode Kruis ziekenhuis gaan samen de strijd aan met bacteriën door gebruik te maken van desinfectie robot SAM.
12-03-2024
2 min.
Hago Zorg Desinfectierobot Mcl
Innovatieve dienstverlening

Robot desinfecteert voor eerste keer ziekenhuisapotheek in MCL

Een cleanroom-omgeving in een ziekenhuis is nog nooit eerder gedesinfecteerd door een robot. SenD, de joint venture van MCL en Hago Zorg, is als schoonmaakdienstverlener binnen MCL is trots op deze primeur.
04-04-2023
1 min.
Zorgservice Revolutie Hago Zorg 1
Innovatieve dienstverlening

Terugblik op het congres Zorg Service Revolutie

"Ik vond het een zeer waardevol congres waar ik de nodige inspiratie heb opgehaald." - Stella Salden, bestuursvoorzitter NU '91. Deze quote zegt alles over hoe de Zorg Service Revolutie werd gewaardeerd door professionals uit de zorg. We zijn trots dat we ruim 180 mensen mochten inspireren en verbinden in de Jaarbeurs Utrecht.
04-04-2022
1 min.
Zorg Service Revolutie Hago Zorg Congres
Innovatieve dienstverlening

Zorg Service Revolutie van Hago Zorg

Op 22 maart 2022 organiseren Vebego en Hago Zorg het congres 'Zorg Service Revolutie'. Een boeiend event waar toonaangevende sprekers, deskundigen en professionals uit de zorg en daarbuiten aanwezig zullen zijn.
20-12-2021
1 min.
Hago Zorg Radboud Ecozuil 1
Innovatieve dienstverlening

Verwachte opbrengst van de Ecozuil in het Radboudumc

Naast alle enthousiaste reacties kunnen we inmiddels op basis van de recente cijfers ook al een inschatting maken van de opbrengst na een jaar. En daar worden wij stil van.
02-12-2021
1 min.
Nps Hago Zorg 2021 Resultaat 3
Innovatieve dienstverlening

+42 in 2021! Inzichten NPS zorgen voor versnelling binnen Hago Zorg

Met de uitkomsten van dit onderzoek kunnen we onze dienstverlening écht verbeteren en daarin de juiste prioriteiten aanbrengen. “Met onze nieuwste score +42 zien we mooie nieuwe aanknopingspunten.“
12-10-2021
3 min.
VR
Innovatieve dienstverlening

Veilig schoonmaken met Virtual Reality

Hago Zorg en Alpheios zetten met de VR training ‘Veilig aan het werk in het ziekenhuis’ samen de volgende stap in hun opleidingsaanbod. De Hago Zorg medewerkers werkzaam in het Medisch Centrum Leeuwarden, Martini Ziekenhuis en het Radboudumc hebben de primeur.
28-05-2020
1 min.
FD Banner
Innovatieve dienstverlening

Financieel Dagblad: Meer tijd voor zorg

Het Financieel Dagblad interviewde Algemeen directeur Herman Busch en Commercieel directeur Sandra Roso Sanchez van Hago Zorg. Ze spraken over hoe de zorg maximaal ondersteunt kan worden zodat zij weer kunnen zorgen.
19-03-2020
< 1 min.
Sandra Roso Sanchez
Innovatieve dienstverlening

Sandra over de eerste Zorgcategorie Innovatiedag

Schoonmaakjournaal interviewde Sandra Roso Sanchez, Commercieel directeur van Hago Zorg, over het succes van de eerste Zorgcategorie Innovatiedag. “Een dag vol interactie met onze zorgcategoriemanagers, gastsprekers en 17 leveranciers/partners, die ons via pecha kucha pitches en een interactieve beurs meenamen in de wereld van trends, ontwikkelingen en innovaties."
19-02-2020
< 1 min.
Banner Innovatiedag
Innovatieve dienstverlening

Zorgcategorie Innovatiedag groot succes

11 februari vond de eerste Zorgcategorie Innovatiedag plaats. 160 collega's, 4 zorgcategoriemanagers, 17 leveranciers/partners en 3 focuspunten: trends & ontwikkelingen, zorg en innovatie. Het doel? Weten waar de zorg van nu én die van de toekomst om vraagt.
08-02-2020
< 1 min.