Onze mensen

Schoonmaken als onderdeel van je introductie – welkom bij Hago Zorg!

Schoonmaken in de zorg is zo veel meer dan alleen schoonmaken. Om te begrijpen wat dit betekent, moet je het ervaren. Hoe? Door sopstages.
18-04-2024
1 min.
Schoonmaken als onderdeel van je introductie – welkom bij Hago Zorg!
Hago Zorg Sopstage1
Academische Ziekenhuizen
Goed werkgeverschap

Opleiding 'Schoonmaken van een OK'

Avi Benimadho werkt al meer dan tien jaar als schoonmaakmedewerker in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Hij zorgt er onder andere voor dat patiënten in brandschone kamers kunnen verblijven. Dat is dankbaar werk, maar tóch wilde hij meer. Daarom volgde hij de opleiding ‘Schoonmaken van een OK’.
31-10-2019
3 min.
Oprechte Aandacht
Onze mensen

Oprechte aandacht

Hannie Schipper (voorwerker) werkt al meer dan 33 jaar bij Zorggroep Ter Weel. Deze organisatie heeft meerdere locaties in Zeeland waar ze zich richten op het ondersteunen van de zelfredzaamheid van ouderen.
16-10-2019
1 min.
Over Hago Zorg
Onze mensen

Een wereld van verschil dankzij een praatje

In de ouderenzorg verblijven bewoners steeds langer in de woonomgeving van de zorgorganisatie. Hun welzijn en woonplezier wordt mede bepaald door de mensen die er werken. Naast de zorgprofessionals dragen onze medewerkers daar aan bij. Een goed voorbeeld is onze collega Samira.
03-10-2019
1 min.
Altijd Dichtbij
De 5 zorgcategorieën

Pilot Vliegende keep bij Sevagram

Hago Zorg is recent gestart met de pilot Vliegende Keep bij Sevagram in Heerlen. Sevagram is een zorgorganisatie voor ouderen. Op de locaties De Hollehof, Elfershof en de Plataan staan onze schoonmaakmedewerkers de hele dag paraat om zorgprofessionals maximaal te ondersteunen.
10-09-2019
1 min.
Handyman Hago Zorg
De 5 zorgcategorieën

De handyman voor klein onderhoud

Ruimtes in zorginstellingen worden vaak intensief gebruikt. Kleine onderhoudswerkzaamheden zijn dan ook regelmatig noodzakelijk. Zo ook in Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) waar een aantal medewerkers van Hago Zorg als handyman werken.
10-09-2019
1 min.
Alles Over Schone Bedden
Innovatieve dienstverlening

Clean Beds on Demand

De zorg draait om mensen. Zorgprofessionals doen hun uiterste best patiënten, cliënten en bewoners zo goed mogelijk te verzorgen. Dag in dag uit. Dit wordt steeds uitdagender nu de bevolking in Nederland vergrijst, terwijl het personeelstekort in de zorg stijgt. Logistieke processen zó inrichten dat de zorg optimaal verleend kan worden wordt daarmee steeds belangrijker. Dankzij onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij meer te bieden dan onze schoonmaakwerkzaamheden.
10-09-2019
1 min.