Onze mensen

Schoonmaken als onderdeel van je introductie – welkom bij Hago Zorg!

Schoonmaken in de zorg is zo veel meer dan alleen schoonmaken. Om te begrijpen wat dit betekent, moet je het ervaren. Hoe? Door sopstages.
18-04-2024
1 min.
Schoonmaken als onderdeel van je introductie – welkom bij Hago Zorg!
Hago Zorg Sopstage1
Hago Zorg Raamfolie Milieu Duurzaamheid 1
Een betere wereld

Samen voor een betere wereld: Raamfolie actie Hago Zorg groot succes

De nieuwssites staan er bol van: berichten over de stijgende energiekosten en opwarming van de aarde. “We moeten in actie komen, samen en individueel. Daarom bood Hago Zorg hulp”, vertelt Ingrid Kornips, Manager Kwaliteit & Compliance én projectleider van de projectgroep Milieu & Duurzaamheid. Ingrid is één van de initiatiefnemers. Het idee ontstond om collega’s te helpen die hun huis beter willen isoleren.
31-03-2022
2 min.
Hago Zorg Maasstad Ontzorg De Zorg 1
Innovatieve dienstverlening

Pilot 'Ontzorg de Zorg': de zorg krijgt tijd terug

Het Maasstad Ziekenhuis en Hago Zorg werken al ruim 30 jaar samen. Samen zagen we dat de taakverdeling tussen zorg en schoonmaak efficiënter kon. Dit inzicht leidde tot de pilot Ontzorg de Zorg. De zorgprofessional heeft 45 minuten extra per dag en beoordeelt de pilot met een 8,3!
29-03-2022
2 min.
Hago Zorg Goed Werkgeverschap Joeri
Goed werkgeverschap

Joeri kreeg een mooie kans, en greep 'm

Al sinds zijn achttiende maakte Joeri schoon in het Groningse Martini Ziekenhuis. Tót begin 2020: toen maakte hij als inpakker van medische instrumenten de overstap naar de Centrale Sterilisatie Afdeling. Al snel volgde een nieuwe stap.
21-01-2022
1 min.
Samenwerking Corona 8
De 5 zorgcategorieën

De kracht van het collectief tijdens de coronacrisis

Hago Zorg had handen tekort en moest alle zeilen bijzetten. Dit terwijl schoonmaakmedewerkers van zusterbedrijf Hago Nederland in de evenementenbranche zonder werk zaten. 1 + 1 = 3. De medewerkers van Hago Nederland zijn in korte tijd opgeleid om Hago Zorg en het Erasmus MC te helpen.
03-12-2021
4 min.
TOP Academie Hago Zorg Erasmus Still
Een betere wereld

Top Academie biedt perspectief voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt

In samenwerking met Learn2Work heeft Hago Zorg de TOP Academie opgericht. Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt worden door vakdocenten en medewerkers van Hago Zorg begeleid. Zo leren ze in de praktijk de kneepjes van het schoonmaakvak.
26-11-2021
1 min.
Lotte Huizinga Business Proces Analist Hago Zorg 1
Innovatieve dienstverlening

Innovaties van morgen door (afstudeer)onderzoeken Technische bedrijfskunde bij Hago Zorg

Het is te makkelijk om enkel cijfers voor waarheid aan te nemen. Het is zoveel meer. Alleen dan ontdek je de kansen die morgen omgezet kunnen worden in spraakmakende innovaties!
04-11-2021
2 min.
Ecozuil
Innovatieve dienstverlening

De Ecozuil: duurzaamheid, interactie en doneren voor het Amalia Kinderfonds

Op 10 augustus 2021 opende Hago Zorg in het Radboudumc de Ecozuil. Op een prominente plek in het restaurant worden vanaf nu statiegeldflesjes ingezameld. Een initiatief vanuit Hago Zorg om in eerste instantie het beleid op Milieu & Duurzaamheid kracht bij te zetten. Maar het werd (zoveel) meer.
07-09-2021
4 min.
100Vsander Bart Klootwijk 196A5513 HR
Een betere wereld

Hago Zorg steunt als inclusieve werkgever ‘de 100 van Sander’

Als werkgever met een sociaal hart konden wij dit geweldige initiatief van Sander de Kramer niet negeren. Daarom! Hago Zorg is één van de 100 werkgevers in de regio Rijnmond/Rotterdam die de uitdaging aangaat om mensen aan een baan te helpen. Juist die mensen die een extra duwtje in de rug nodig hebben. En dat is inmiddels ook al gelukt.
30-06-2021
2 min.
Foto Bordje Moestuin
De 5 zorgcategorieën

Moestuin geopend bij Rintveld (Altrecht) voor bewustwording en gezonde voeding

Mensen met een ernstige en complexe psychiatrische ziekte kunnen bij zorgorganisatie Altrecht terecht voor specialistische behandeling. Eén van die locaties van Altrecht is Rintveld. Hier weten ze als geen ander dat eetstoornissen ernstige aandoeningen zijn met een grote impact. Rintveld is een TOPGGz afdeling. Dat betekent dat zij gespecialiseerd zijn op het gebied van (diagnostiek en behandeling van) eetstoornissen.
17-06-2021
2 min.
Teamleider Fabian Op De E Scooter
Een betere wereld

Hago Zorg met E-scooter snel op (de) weg naar duurzame wereld

De CO2-uitstoot in Nederland moet in 2030 al met de helft omlaag en in 2050 zelfs met 95 procent. Dit heeft de Nederlandse regering besloten als ondertekenaar van het Klimaatakkoord. Familiebedrijf Vebego en daarmee ook Hago Zorg hebben zich aan deze afspraken gecommitteerd.
12-05-2021
2 min.