Een betere wereld

Onderweg naar CO2-neutraal ondernemen

Hago Zorg draagt graag bij aan een betere wereld. Bekijk hier alle duurzaamheidsprogramma's die in 2024 op de planning staan.
23-04-2024
1 min.
Onderweg naar CO2-neutraal ondernemen
Hago Zorg Smart Logistics 01
Best Practice Banner 2
De 5 zorgcategorieën

Hago Zorg, Erasmus MC en Hago Nederland winnen de Best Practice Award 2021

Voor de achtste keer reikte de commissie Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche vandaag de Best Practice Award uit. Dit jaar stond deze in het teken van hoe ketenpartners ten tijde van corona hebben samengewerkt en de Code nageleefd. De case van Hago Zorg, Erasmus MC en Hago Nederland werd hiervoor genomineerd en tot grote vreugde heeft de jury onze best practice als winnaar benoemd!
09-09-2021
1 min.
UMC Utrecht
De 5 zorgcategorieën

UMC Utrecht en Hago Zorg samen voor een betere zorg voor morgen

Elke dag wordt hard gewerkt aan het verder verbeteren van de zorg en de gezondheid van mensen. Schoonmaak in de zorg is van levensbelang en vraagt om mensgericht werken. Dat vindt UMC Utrecht en dat onderstreept Hago Zorg. Daarom gaan ze per 1 september 2021 een samenwerking aan.
02-09-2021
1 min.
HZ Op De Camping 2
De 5 zorgcategorieën

Hago Zorg op de camping bij zorgorganisatie Ter Weel met DoSocial

Wat was het een fijne dag op de camping. De fraai aangelegde en onderhouden binnentuin van zorgorganisatie Ter Weel in Yerseke bood prima gelegenheid voor de DoSocial camping.
29-07-2021
2 min.
Dosocial Final Logo Outline
De 5 zorgcategorieën

Hago Zorg nieuwe partner van stichting DoSocial

Stichting DoSocial levert een structurele bijdrage aan een maatschappelijke beweging waarin mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien. DoSocial legt haar focus op het welzijn van ouderen zodat zij op hun oude dag plezierige en minder vaak eenzame momenten beleven. “En daar willen wij als Hago Zorg graag ons steentje aan bijdragen,“
07-04-2021
2 min.
Prinses Maxima Centrum Kinderoncologie
De 5 zorgcategorieën

Wereld Kinderkankerdag

Op 15 februari is het Wereld Kinderkankerdag. We staan dan stil bij kinderen met kanker. Een ziekte die op het kind en het gezin een enorme impact heeft.
15-02-2021
< 1 min.
Banner Opleiding Woonhulp
De 5 zorgcategorieën

Meerwaarde zorg door woonhulp van mensen met een beperking

Eén van onze klanten in de gehandicaptenzorg is gestart om haar cliënten op te leiden tot woonhulp. In anderhalf jaar worden ze opgeleid om dagelijkse taken te gaan verzorgen binnen ouderen- en gehandicaptenzorginstellingen. Hago Zorg draagt hier haar steentje aan bij en verzorgt het onderdeel schoonmaak in de opleiding.
03-12-2020
1 min.
Wensboom Prinses Maxima Centrum
De 5 zorgcategorieën

Wensboom in Prinses Máxima Centrum

Hago Zorg draagt het Prinses Máxima Centrum en haar patiënten een warm hart toe en realiseerde daarom een speciale wensboom.
07-09-2020
1 min.
Lunet Zorg Banner
De 5 zorgcategorieën

Cliëntstudenten van Lunet zorg behalen schoonmaak certificaat

Hoera! De eerste groep cliëntstudenten van gehandicaptenzorginstelling Lunet Zorg is geslaagd voor het onderdeel schoonmaak van de opleiding tot Woonhulp. Hago Zorg is trots dat ze een bijdrage levert aan dit initiatief.
20-01-2020
< 1 min.
Afbeelding Envida Training
De 5 zorgcategorieën

Samenwerken met de zorgorganisatie

De medewerkers van ouderenzorginstelling Envida en onze schoonmaakmedewerkers van joint venture Envida Proper locaties Beukeloord en Wilgenhof zijn er samen voor de bewoners. Ze volgen gezamenlijk de training “Omgaan met Moeilijk Gedrag van Bewoners met Dementie”.
19-11-2019
1 min.
Banner Vliegende Keep
De 5 zorgcategorieën

Kick-off Vliegende Keep bij Sevagram

Op 10 juli 2019 is Hago Zorg bij onze klant Sevagram in Heerlen de pilot Vliegende Keep gestart. Op de locaties De Hollehof, Elfershof en de Plataan kunnen de zorgprofessionals in de komende acht weken langer gebruik maken van schoonmaakondersteuning van de schoonmaakprofessionals van Hago Zorg.
11-07-2019
2 min.