Een betere wereld

Onderweg naar CO2-neutraal ondernemen

Hago Zorg draagt graag bij aan een betere wereld. Bekijk hier alle duurzaamheidsprogramma's die in 2024 op de planning staan.
23-04-2024
1 min.
Onderweg naar CO2-neutraal ondernemen
Hago Zorg Smart Logistics 01
Eco 2023
Een betere wereld

Hartstikke goed voor het milieu

In 2023 hebben we niet alleen positieve impact gemaakt op ieder mens in de zorg. Ook op onze omgeving! Bekijk hier onze eco-resultaten
26-03-2024
< 1 min.
Social Run Altrecht Hago Zorg 1
Een betere wereld

Hago Zorg en Vebego Facility Solutions vragen aandacht voor het stigma in de psychiatrie

De Socialrun is een jaarlijkse estafetteloop die zich richt op inclusie in de samenleving. Beide bedrijven steunen de loop door middel van sponsoring.
28-09-2023
< 1 min.
Hago Zorg Help De Natuur Een Handje Resultaat 2
Een betere wereld

Het resultaat? Een kleurexplosie in Nederland en veel insecten geholpen

Twee maanden geleden zaaiden Ton Goedmakers en Poléanne Vluggen, het met zorg samengestelde bloemmengsel, om biodiversiteit te stimuleren. Samen met Vebego Groen ontwikkelde Hago Zorg deze actie om de natuur een handje te helpen. We gingen terug om te kijken hoe het ervoor staat.
11-07-2023
< 1 min.
Actie Biodiversiteit Hago Zorg 2
Een betere wereld

Samen de natuur een handje helpen in het Vebego collectief

Ton Goedmakers, CEO van familiebedrijf Vebego, zaaide afgelopen week samen met Poléanne Vluggen, Chief People & Culture Officer bij Vebego, de eerste bloemzaadjes. De bloemzaadjes zijn een belangrijk onderdeel van de campagne ‘Help de natuur een handje’ die hiermee officieel is gelanceerd.
20-04-2023
2 min.
Hago Zorg Stichting Jarige Job Toer De Lour 1
Een betere wereld

Helpende handjes voor Stichting Jarige Job

Samen met de Vebego Foundation staken we onze handen uit de mouwen voor Stichting Jarige Job. Van 15 oktober t/m 6 november trakteerden zij iedereen op een herfstuitje: Tour de Loer. Deze feestelijke route bracht je langs verrassende pop-up locaties in de Rotterdamse binnenstad. Van kleurrijke taferelen van te gekke kunstenaars tot aan het maken van hilarische foto’s met instaproof decors.
10-11-2022
< 1 min.
Uitwisseling Ambon Erasmus Hago Zorg 1
Een betere wereld

Kennis delen met het Oogziekenhuis uit Ambon

In het Erasmus MC verwelkomden we een schoonmaakteam van het Oogziekenhuis in Ambon. Samen met Stichting Samenwerking Vlissingen Ambon (SVVA) willen zij de hygiëne in de lokale ziekenhuizen verbeteren. Hoe mooi is het dat Hago Zorg hier een voorbeeldrol in kan spelen?
04-10-2022
1 min.
Hago Zorg Radboud Ecozuil 2
Een betere wereld

Positieve impact op onze omgeving

Alhoewel 'duurzaamheid' en 'verduurzamen' voor velen containerbegrippen zijn, maken wij het heel tastbaar en meetbaar. Zo gaan we hand in hand voor een betere wereld.
06-09-2022
< 1 min.
B Corp Balanz Facilitair
Een betere wereld

Balanz Facilitair behaalt B Corp-certificaat

De inspanning van zusterbedrijf Balanz Facilitair voor een meer inclusieve en duurzame economie is bekroond met het B Corp-certificaat. Een grote stap richting grootste facilitaire dienstverlener voor Nederland.
23-08-2022
2 min.
Hago Zorg Top Academie Diploma 3
Een betere wereld

Met diploma op zak klaar voor de arbeidsmarkt

Het is feest bij Hago Zorg in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Slingers, taart en een welverdiend diploma voor 10 stagiaires van het Da Vinci College. Zij studeerden aan de TOP Academie en onze werkomgeving werd hun leslokaal.
01-03-2022
2 min.
Hago Zorg Wereld Knuffel Dag Erasmus Mc Sophia Kinderziekenhuis 1
Samenwerking, Een betere wereld

Op Wereld Knuffel Dag 300 knuffels voor Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis

Wat hebben het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis, Hago Zorg en Wereld Knuffel Dag met elkaar te maken? Nou, best veel, kunnen we je vertellen!
21-01-2022
2 min.