Onze mensen

Schoonmaken als onderdeel van je introductie – welkom bij Hago Zorg!

Schoonmaken in de zorg is zo veel meer dan alleen schoonmaken. Om te begrijpen wat dit betekent, moet je het ervaren. Hoe? Door sopstages.
18-04-2024
1 min.
Schoonmaken als onderdeel van je introductie – welkom bij Hago Zorg!
Hago Zorg Sopstage1
Hago Zorg Stichting Nieuwe Nederlander Ouasilla 2
Goed werkgeverschap, Een betere wereld

“Toen ik ging werken, veranderde mijn leven hier”

Bij Hago Zorg zijn statushouders van harte welkom. Daarom zijn we partner van stichting Nieuwe Nederlanders. Op haar 21ste kwam Ouassila Azaugag vanuit Marokko naar Nederland. De eerste 4 jaar wilde ze graag terug. Maar sinds ze bij Hago Zorg werkt, is dat veranderd.
09-01-2024
1 min.
Stichting Nieuwe Nederlander Hago Zorg Eslam
Goed werkgeverschap, Een betere wereld

"Bij Hago Zorg ben je meer dan een werknemer"

Bij Hago Zorg zijn statushouders van harte welkom. Daarom zijn we partner van stichting Nieuwe Nederlanders. Eslam verhuisde vanuit Egypte naar Nederland voor de liefde. Nu werkt ze als schoonmaakmedewerker en ervaart ze veel steun van haar collega's.
23-11-2023
1 min.
Stichting Nieuwe Nederlander Hago Zorg Jamila
Goed werkgeverschap, Een betere wereld

"Op mijn werk heb ik Nederlands én Turks geleerd"

Bij Hago Zorg zijn statushouders van harte welkom. Daarom zijn we partner van stichting Nieuwe Nederlanders. Jamila van Velzen - Kheyi kwam ruim 30 jaar geleden vanuit Marokko naar Nederland. Nu is ze VIP-coach bij Hago Zorg.
10-10-2023
2 min.
Fatiha Vloeronderhoud Vloerspecialist Hago Zorg
Goed werkgeverschap

Fatiha is vloerspecialist en een voorbeeld voor andere vrouwen

Door een opleiding te volgen, kan je je verder ontwikkelen of een specialist worden in bepaalde onderdelen van de schoonmaak. Fatiha volgde de vakopleiding vloeronderhoud en is nu vloerenspecialist. Ze hoopt andere vrouwen te inspireren.
27-06-2023
1 min.
Hago Zorg Goed Werkgeverschap Fred 1
Goed werkgeverschap

Opnieuw werkplezier door te kijken naar wat wel kan

Fred werkt sinds 2006 bij Vebego, het moederbedrijf van Hago Zorg. Hij begon als schoonmaker op het station en werd al snel gevraagd als vloerenspecialist bij het AVL. Maar in september 2019 veranderde er iets waardoor hij zijn werk niet meer kan doen.
13-04-2023
1 min.
Vebego Foundation Sam & Hago Zorg
Goed werkgeverschap

Zorgeloze verjaardag voor de kinderen van Abdul

Vebego Foundation werkt samen met stichting Sam& om medewerkers te helpen. Bijvoorbeeld voor schoolspullen, sporten, muziekles of het vieren van een verjaardag. De steun brengt vaak een stukje verlichting en rust.
26-01-2023
1 min.
Hago Zorg Cz Bvfa Vitaal 2
Goed werkgeverschap

Ergocoaching op de werkvloer houdt schoonmaakmedewerkers vitaal

Hago Zorg, CZ en BvFA werken succesvol samen aan preventie. Het bedrijfszorgtraject leverde nieuwe inzichten en concrete stappen op, maar vooral: resultaten waar iedereen blij van wordt.
24-01-2023
3 min.
Overgang Hago Zorg 3
Goed werkgeverschap

De overgang: daar moet je gewoon over praten

Praten over de overgang vinden veel mensen moeilijk. Raar eigenlijk, want alle vrouwen krijgen ermee te maken. Bovendien heeft de overgang vaak invloed op hoe je je voelt, ook tijdens je werk. Hoog tijd dus om er juíst over te praten. Servicemedewerker Jacqueline Labee en teamleiders Najat Soussi en Zhor Chaker vertellen hoe Hago Zorg hier aandacht aan geeft.
08-11-2022
1 min.
MG 8715
Goed werkgeverschap

“Al ben ik de jongste, toch kan ik mijn collega’s iets leren”

Shardha Dharmlal had regelmatig last van haar armen, polsen en onderrug. Die klachten verdwenen toen ze de opleiding tot ergocoach volgde. Ze weet nu hoe ze haar lichaam minder zwaar kan belasten. En ze leerde om collega’s te helpen bij het verbeteren van hun houding. Twee vliegen in een klap dus. 
08-09-2022
1 min.
Hago Zorg Goed Werkgeverschap Nederlandse Taallessen 1
Goed werkgeverschap

Nederlandse lessen maken het verschil voor Döndü

Dit is Döndü, geboren in Turkije, inmiddels al 20 jaar in Nederland en ruim 10 jaar werkzaam als schoonmaakster. De Nederlandse taal begreep ze altijd erg goed, maar zelf spreken? Dat vond ze eng. Totdat ze met de taallessen van Hago Zorg begon!
28-07-2022
2 min.