Goed werkgeverschap

Hago Zorg Steunt Rotterdamse Coalitie Goed Werkgeverschap

Bij Hago Zorg zien we het belang van een goed georganiseerd arbeidsmigratiebeleid. Daarom sluiten wij ons aan bij de Coalitie Goed Werkgeverschap
12-07-2024
2 min.
Hago Zorg Steunt Rotterdamse Coalitie Goed Werkgeverschap
Hago Zorg Coalitie Goed Werkgeverschap
Michael Schreppers
Onze mensen

Michael van Hago Zorg wint Golden Service Awards

Schoonmaakleidinggevende Michael Schreppers sleept de titel Leidinggevende van het jaar 2020 in de wacht. Tijdens de feestelijke digitale bijeenkomst op donderdagmiddag reikte de jury de prijs uit. Michael nam het op tegen vier andere finalisten, maar kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus. We zijn hartstikke trots op Michael!
03-12-2020
1 min.
Banner Opleiding Woonhulp
De 5 zorgcategorieën

Meerwaarde zorg door woonhulp van mensen met een beperking

Eén van onze klanten in de gehandicaptenzorg is gestart om haar cliënten op te leiden tot woonhulp. In anderhalf jaar worden ze opgeleid om dagelijkse taken te gaan verzorgen binnen ouderen- en gehandicaptenzorginstellingen. Hago Zorg draagt hier haar steentje aan bij en verzorgt het onderdeel schoonmaak in de opleiding.
03-12-2020
1 min.
Michael Schreppers
Onze mensen

Wordt Michael Leidinggevende van het Jaar 2020?

Donderdag 3 december is het zover: de finale van de Golden Service Awards! Onze leidinggevende Michael Schreppers maakt kans op de titel Leidinggevende van het Jaar 2020.
02-12-2020
1 min.
Taart Hago Zorg
Samenwerking

Hago Zorg sluit 5-jarige samenwerkingsovereenkomst met Radboudumc

Sinds twee maanden is Hago Zorg als enige externe partij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden binnen het Nijmeegse universitair medisch centrum. Ondanks de bewogen en drukke periode is er een goede start gemaakt. Hago Zorg is trots dat na ruim 25 jaar het vertrouwen opnieuw naar elkaar werd uitgesproken. Het Radboudumc en Hago Zorg zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan voor de komende vijf jaar met drie optiejaren.
26-11-2020
1 min.
Header Image Herman
Onze mensen

Video: hart onder de riem namens Herman Busch

Algemeen directeur Herman Busch heeft een boodschap voor iedereen in de zorg.
12-11-2020
< 1 min.
Vivianne Zorgcategoriemanager Ouderenzorg
Organisatie

Vivianne Zeestraten nieuwe Zorgcategoriemanager Ouderenzorg

Op 1 november is Vivianne Zeestraten gestart als Zorgcategoriemanager Ouderenzorg. Ze was al langer werkzaam voor Hago Zorg in de rol van Salesmanager Zorgondersteuning.
05-11-2020
< 1 min.
Finalist Golden Service Award
Organisatie

Hago Zorg finalist Golden Service Awards 2020

Hoera! Onze leidinggevende Michael Schreppers is door de jury verkozen tot finalist van de Golden Service Awards 2020. Aan Operationeel directeur Bart Klootwijk de eer om hem te verrassen met dit fantastische nieuws. Wordt Michael Leidinggevende van het Jaar 2020? Als het aan ons ligt wel! 3 december wordt de winnaar bekend gemaakt.
21-10-2020
1 min.
Sopstage
Onze mensen

Sopstage als onderdeel van het introductieprogramma

Bij Hago Zorg starten nieuwe medewerkers met een introductieprogramma. Eén van de onderdelen is de sopstage ofwel een meewerkstage op de schoonmaakwerkvloer. Operationeel directeur Mieke van Aspert ging op pad en vertelt je hoe dit was.
06-10-2020
1 min.
Compassiebeer Reinier De Graaf
Een betere wereld

Donatie voor compassiebeer op voorplein Reinier de Graaf ziekenhuis

Hago Zorg heeft een donatie gedaan voor de realisatie van een 3D compassiebeer op het voorplein van het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. De crowdfunding om het plan te realiseren is gelukt. 6 oktober wordt de 4,5 meter hoge beer van planten onthuld.
29-09-2020
1 min.
Koraal
Samenwerking

Goede samenwerking met Koraal letterlijk in een nieuw jasje

Schoon maakt trots, de joint venture van Koraal en Hago Zorg, is nauw verbonden met de GGZ instelling. Koraal: “In de afgelopen maanden werd nogmaals duidelijk dat Koraal en Schoon maakt trots ook werkinhoudelijk sterk met elkaar in verbinding staan.“ Om dit zichtbaar te maken sluit de nieuwe huisstijl van Schoon maakt trots naadloos aan op die van Koraal. Een nieuw logo, nieuwe vormen, frisse kleuren en een nieuw jasje voor de schoonmaakmedewerkers.
17-09-2020
1 min.