Trotse winnaar van de Familiebedrijven Award 2022
Organisatie

Vebego kiest voor één vernieuwde identiteit voor al haar bedrijven

Vebego zet een volgende stap in het realiseren van haar strategische ambitie. Het familiebedrijf lanceert een vernieuwde identiteit, met één logo dat binnen drie jaar door alle Vebego-bedrijven gebruikt gaat worden.
22-09-2022
< 1 min.
Vebego kiest voor één vernieuwde identiteit voor al haar bedrijven
Banner Vebego
Banner Nieuws
Organisatie

Jaarverslag Vebego 2018

Het jaarverslag van Vebego International B.V. is beschikbaar. 2018 was het jaar waarin het 75-jarige jubileum werd gevierd en meer klantfocus, meer samenwerking en meer impact centraal stonden. Nieuwsgierig geworden?
02-07-2019
1 min.
Banner Innovatie In Schoonmaak
Innovatieve dienstverlening

Innovatie in schoonmaak

Schoonmaak en hygiëne zijn onlosmakelijk verbonden. Hago Zorg is er specialist in. Met de nieuwe strategie worden zij nog deskundiger gesprekspartners én dragen zij hun steentje bij aan het personeelstekort in de zorg.
11-06-2019
1 min.
Sandy Varion
Onze mensen

Sandy Varion wint titel Schoonmaker van het Jaar 2018

‘Onze’ topper Sandy, werkzaam bij Envida Proper*, werd op 13 december tijdens de feestelijke uitreiking van Golden Service Awards benoemd tot Schoonmaker van het Jaar 2018! Gisterenmiddag werd Sandy samen met haar familie, vrienden en collega’s in Het Klasse Theater in Tilburg als echte eregasten ontvangen. Waar Sandy na een culinaire belevenis de schitterende, kristallen bokaal in ontvangst mocht nemen.
14-12-2018
2 min.
Avi
Goed werkgeverschap

Een leven lang ontwikkelen: dáár geloven wij in

Hoe zorgen wij voor een positieve impact op ieder mens in de zorg?’ Dat is de vraag die wij ons bij Hago Zorg dagelijks stellen. Het lijkt dan over onze opdrachtgevers en hun mensen te gaan, maar dat is zeker niet altijd het geval! Het begint namelijk allemaal bij onze medewerkers.
10-12-2018
2 min.
Banner Reinier De Graaf
De 5 zorgcategorieën

Reinier de Graaf schoonste toilet van Nederland

Wauw! Complimenten aan onze collega's bij het Reinier de Graaf ziekenhuis! Uit het Nationaal Toiletonderzoek van Service Management bleek namelijk dat daar het schoonste toilet van Nederland te vinden is.
12-11-2018
3 min.
Herman Busch
Organisatie

Herman Busch per 1 augustus algemeen directeur

Per 1 augustus is Herman Busch formeel benoemd tot Algemeen Directeur. Sinds 15 september 2017 is Herman in dienst bij Hago Zorg als operationeel directeur, waarvan de laatste maanden als algemeen directeur ad interim. Herman heeft ruime kennis en ervaring binnen de zorg.
20-08-2018
1 min.
Hago 75 Jaar
Organisatie

Hago viert 75-jarig jubileum

Hago bestaat 75 jaar! Dat verdient een feestje. En hoe! In de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam pakte Hago afgelopen zaterdag groots uit met het Hago Family Festival. Een festival voor alle medewerkers, hun partners en kinderen. Vanuit alle hoeken en gaten van Nederland brachten tientallen touringcars de vierduizend collega’s en hun aanhang naar Rotterdam voor de viering van dit bijzondere jubileum.
02-07-2018
1 min.
Pso
Een betere wereld

Aspirant-status op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

Hago Zorg heeft de Aspirant-status behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing, door een certificerende instelling, blijkt dat Hago Zorg aantoonbaar is gestart met socialer ondernemen. Hago Zorg heeft de ambitie om in 2020 Trede 2 op de PSO-Prestatieladder te behalen.
12-06-2018
2 min.
Hago Bus
Organisatie

Hago maakt al 75 jaar Nederland schoon

In 1943 richtte Ton Goedmakers een glazenwassersbedrijf op in Heerlen en gaf het de naam Hago, naar zijn vader Harrie Goedmakers. Dit kleinschalige familiebedrijf is in 75 jaar uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Elke dag zetten Hago-medewerkers zich op duizenden plekken in voor een schoon Nederland.
31-01-2018
3 min.
Ziekenhuis
Samenwerking

Radboudumc aan het woord

Als schoonmaakdienstverlener in de zorg weten wij als geen ander hoe belangrijk schoonmaak in de zorg is. Maar hoe denken onze klanten hier eigenlijk over? Wij vroegen het aan Lucia Kilkens, Manager Schoonmaak & Facilitaire Regie bij het Radboudumc.
30-01-2018
6 min.