Goed werkgeverschap

Hago Zorg Steunt Rotterdamse Coalitie Goed Werkgeverschap

Bij Hago Zorg zien we het belang van een goed georganiseerd arbeidsmigratiebeleid. Daarom sluiten wij ons aan bij de Coalitie Goed Werkgeverschap
12-07-2024
2 min.
Hago Zorg Steunt Rotterdamse Coalitie Goed Werkgeverschap
Hago Zorg Coalitie Goed Werkgeverschap
Vebego Logo
Organisatie

Jaarverslag 2019 moederbedrijf Vebego

Veel van ons werk blijkt onmisbaar voor beroepsgroepen en vitale processen die de samenleving draaiende houden. Dat is het geval in alle landen waar moederbedrijf Vebego International B.V. is. “Goed doen” krijgt zo een hele directe, urgente lading.
08-06-2020
1 min.
VR
Innovatieve dienstverlening

Veilig schoonmaken met Virtual Reality

Hago Zorg en Alpheios zetten met de VR training ‘Veilig aan het werk in het ziekenhuis’ samen de volgende stap in hun opleidingsaanbod. De Hago Zorg medewerkers werkzaam in het Medisch Centrum Leeuwarden, Martini Ziekenhuis en het Radboudumc hebben de primeur.
28-05-2020
1 min.
Peter Paul Wiegmans
Organisatie

Peter Paul Wiegmans maakt de overstap naar zusterbedrijf Balanz Facilitair

Moederbedrijf Vebego International B.V. heeft Peter Paul Wiegmans per 1 juni benoemd tot Algemeen Directeur bij haar sociale onderneming Balanz Facilitair. Hij maakt de overstap van Hago Zorg waar hij werkte als Operationeel Directeur voor de regio Zuid-West.
26-05-2020
1 min.
Pro Persona
Samenwerking

Vertrouwen is de basis voor een duurzaam partnership

Pro Persona koos eerder dit jaar opnieuw voor Hago Zorg toen het 5-jarig contract afliep. Door het uitgesproken vertrouwen durfde Hago Zorg ook kritisch te kijken naar het eigen functioneren.
18-05-2020
< 1 min.
Betekenisvol Werk
Goed werkgeverschap

Rapportcijfers jaarlijks onderzoek Betekenisvol Werk

Bij Hago Zorg vinden we dat medewerkers voldoening, bevestiging en werkgeluk uit hun werk moeten kunnen halen.
15-05-2020
< 1 min.
Angelina
Onze mensen

NOS: 'Ze weten nu allemaal in het ziekenhuis wie de mensen van de schoonmaak zijn'

Ontmoet Angelina, VIP-coach in het Radboudumc in Nijmegen. NOS ging met haar in gesprek over hoe het is om te werken met de coronamaatregelen en voor welke dilemma’s ze komt te staan.
30-04-2020
< 1 min.
Quarantainer
Samenwerking

Quarantainer maakt bezoek ontvangen mogelijk tijdens coronacrisis

Deze week is de eerste Quarantainer geplaatst bij kliniek Mariënburg van Altrecht in Utrecht. De klinieken van Altrecht zijn gesloten voor bezoek. Dankzij deze mobiele ontmoetingsplek kunnen patiënten zonder fysiek contact wel bezoek ontvangen van hun dierbaren in tijden van corona.
17-04-2020
1 min.
RTV Rijnmond
Onze mensen

RTV Rijnmond in gesprek met schoonmakers in het Maasstad Ziekenhuis

Marian en Marja maken, ook tijdens de coronacrisis, schoon in het Maasstad Ziekenhuis. Ze voelen zich een held en zijn niet bang. "Als je buiten loopt, dan kun je het ook oplopen. In het ziekenhuis ben je het veiligst."
16-04-2020
< 1 min.
Evie
Onze mensen

VNO-NCW sprak met Evie van der Jagt werkzaam bij het Erasmus MC

Haar team voert naast de schoonmaakwerkzaamheden ook werk uit waarvoor het zonde is om een gekwalificeerde verpleegkundige in te zetten. De trolleys naast de bedden bijvullen, halen en brengen van bedden, bedden verschonen en rondbrengen van eten en drinken.
15-04-2020
< 1 min.
BN De Stem
Onze mensen

BN DeStem: Zij maken corona kamers schoon

Vandaag op de voorpagina van BN DeStem een artikel over het desinfecteren en reinigen van met corona besmette kamers bij woonzorgcentrum Thebe. Ze spraken met onze collega's Kitty van Mechelen, Amina Laghyati en Hala Kenfaoui.
07-04-2020
1 min.