NPS +41: trots op onze klanten en hun tevredenheid

Hand in hand voor een betere wereld

02-05-2023
< 1 min.
Hand in hand voor een betere wereld
Hago Zorg Eco Resultaat 20223
Banner Schoonmaakleverancier
Samenwerking

Hago Zorg schoonmaakleverancier bij Prinses Máxima Centrum

Op 5 september hebben Hago Zorg en het Prinses Máxima Centrum een dienstverleningsovereenkomst getekend voor het schoonmaakonderhoud.
05-09-2019
1 min.
Banner Schoonmaakteam Vh Jaar
Organisatie

Reinier de Graaf interne winnaar Schoonmaakteam van het jaar

We zijn trots op ons schoonmaakteam in het Reinier de Graaf Gasthuis! Het team heeft de meeste stemmen gekregen tijdens de interne verkiezing Schoonmaakteam van het jaar. Daarmee gaat het team van Hago Zorg door naar de landelijke verkiezing van de Golden Service Awards en maakt het kans op de titel Schoonmaakteam van het jaar. Op 28 november 2019 wordt bekend gemaakt wie er met de Golden Service Awards vandoor gaan.
05-09-2019
1 min.
Banner Actie Tegen Kanker
Onze mensen

Samen in actie tegen kanker

Hago Zorg komt in actie tegen kanker. Iedereen kent wel iemand in zijn nabije omgeving die kanker heeft (gehad). Sandra Roso Sanchez, Commercieel Directeur, zwemt 15 september samen met vier collega's mee met Swim to Fight Cancer 's-Hertogenbosch. Doneer nu en draag jouw steentje bij aan belangrijk onderzoek naar kanker. Dat is heel hard nodig.
15-08-2019
< 1 min.
Banner Herman Op De Vloer
Onze mensen

De Algemeen Directeur gaat de werkvloer op

Herman Busch, Algemeen Directeur van Hago Zorg, ging in het kader van ons cultuurprogramma "Samen zijn we VIP" de werkvloer op. Wij vinden het belangrijk dat ál onze medewerkers tenminste één keer per jaar de werkvloer op gaan om van elkaar te leren.
06-08-2019
< 1 min.
Banner Vliegende Keep
De 5 zorgcategorieën

Kick-off Vliegende Keep bij Sevagram

Op 10 juli 2019 is Hago Zorg bij onze klant Sevagram in Heerlen de pilot Vliegende Keep gestart. Op de locaties De Hollehof, Elfershof en de Plataan kunnen de zorgprofessionals in de komende acht weken langer gebruik maken van schoonmaakondersteuning van de schoonmaakprofessionals van Hago Zorg.
11-07-2019
2 min.
Banner Contractverlenging Sensire
Samenwerking

Viering contractverlenging bij Sensire

Hago Zorg heeft het contract bij Sensire verlengd! Daar zijn wij van Hago Zorg zeer blij mee. Dit wilden we dan ook niet zomaar voorbij laten gaan. Om die reden is de klantmanager eind juni langs alle locaties van Sensire gegaan om deze contractverlenging samen te vieren.
05-07-2019
1 min.
Banner Nieuws
Organisatie

Jaarverslag Vebego 2018

Het jaarverslag van Vebego International B.V. is beschikbaar. 2018 was het jaar waarin het 75-jarige jubileum werd gevierd en meer klantfocus, meer samenwerking en meer impact centraal stonden. Nieuwsgierig geworden?
02-07-2019
1 min.
Banner Innovatie In Schoonmaak
Innovatieve dienstverlening

Innovatie in schoonmaak

Schoonmaak en hygiëne zijn onlosmakelijk verbonden. Hago Zorg is er specialist in. Met de nieuwe strategie worden zij nog deskundiger gesprekspartners én dragen zij hun steentje bij aan het personeelstekort in de zorg.
11-06-2019
1 min.
Sandy Varion
Onze mensen

Sandy Varion wint titel Schoonmaker van het Jaar 2018

‘Onze’ topper Sandy, werkzaam bij Envida Proper*, werd op 13 december tijdens de feestelijke uitreiking van Golden Service Awards benoemd tot Schoonmaker van het Jaar 2018! Gisterenmiddag werd Sandy samen met haar familie, vrienden en collega’s in Het Klasse Theater in Tilburg als echte eregasten ontvangen. Waar Sandy na een culinaire belevenis de schitterende, kristallen bokaal in ontvangst mocht nemen.
14-12-2018
2 min.
Avi
Goed werkgeverschap

Een leven lang ontwikkelen: dáár geloven wij in

Hoe zorgen wij voor een positieve impact op ieder mens in de zorg?’ Dat is de vraag die wij ons bij Hago Zorg dagelijks stellen. Het lijkt dan over onze opdrachtgevers en hun mensen te gaan, maar dat is zeker niet altijd het geval! Het begint namelijk allemaal bij onze medewerkers.
10-12-2018
2 min.