Goed werkgeverschap

Hago Zorg Steunt Rotterdamse Coalitie Goed Werkgeverschap

Bij Hago Zorg zien we het belang van een goed georganiseerd arbeidsmigratiebeleid. Daarom sluiten wij ons aan bij de Coalitie Goed Werkgeverschap
12-07-2024
2 min.
Hago Zorg Steunt Rotterdamse Coalitie Goed Werkgeverschap
Hago Zorg Coalitie Goed Werkgeverschap
Mieke Van Aspert
Organisatie

Hago Zorg benoemt Mieke van Aspert tot nieuwe Operationeel Directeur

Hago Zorg heeft Mieke van Aspert per 1 augustus benoemd tot Operationeel Directeur voor de regio Noord-West. Zij maakte de overstap van zusterbedrijf Yask waar zij werkte als Manager Employee Experience.
09-09-2020
1 min.
Golden Service Award Banner
Organisatie

Haalt Hago Zorg de finale van de Golden Service Awards 2020?

Tijdens de jaarlijkse verkiezingen van de Golden Service Awards (GSA) staan de schoonmakers in het zonnetje. Het doel van de GSA is om opmerkelijke prestaties in de schoonmaaksector te bekronen. Hago Zorg heeft drie leidinggevende aangemeld. Verkiest de jury een van onze toppers tot finalist?
08-09-2020
1 min.
Wensboom Prinses Maxima Centrum
De 5 zorgcategorieën

Wensboom in Prinses Máxima Centrum

Hago Zorg draagt het Prinses Máxima Centrum en haar patiënten een warm hart toe en realiseerde daarom een speciale wensboom.
07-09-2020
1 min.
World Cleanup Day 2020
Een betere wereld

Sponsor voor een schonere planeet

Zaterdag 19 september is de derde Nederlandse editie van World Cleanup Day. De opruimdag, georganiseerd door Plastic Soup Foundation in samenwerking met NederlandSchoon, zorgt niet alleen voor minder zwerfafval in het milieu, maar ook voor meer bewustzijn over verpakkingsmateriaal. Ook dit jaar verbinden Hago Zorg en andere Hago bedrijven zich aan de actie. Met financiële ondersteuning én uiteraard met deelname aan het nog schoner maken van Nederland.
02-09-2020
3 min.
Zo Brengen Wij Positieve Impact Op Ieder Mens In De Zorg
Organisatie

Jaaroverzicht 2019 Hago Zorg

Wij brengen positieve impact op ieder mens in de zorg en daar zijn wij als organisatie trots op. Ook afgelopen jaar hadden onze medewerkers, zorgcategoriemanagers en visie op het gebied van duurzaam ondernemen hierin een cruciale rol.
17-08-2020
< 1 min.
Pso
Een betere wereld

Onze groei naar sociaal ondernemerschap erkend met een PSO-certificering Trede 2

De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Hago Zorg op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven.
04-08-2020
2 min.
Vsr Keurmerk
Een betere wereld

Hago Zorg behoudt VSR-keurmerk

De Vereniging Schoonmaak Research (VSR) reikt Hago Zorg wederom het VSR-keurmerk uit. Het kwaliteitssysteem van VSR wordt juist en volledig toegepast. Dat wordt erkend middels een keurmerk en om de twee jaar opnieuw getoetst.
09-07-2020
< 1 min.
Corona
Onze mensen

Schoonmaakmedewerkers eerlijk, puur en oprecht over coronacrisis

Afgelopen maanden waren bijzonder. Hoewel corona nog geen verledentijd is, neemt de hectiek wel af. Terugkijkend naar deze periode vroegen we onze schoonmaakmedewerkers hoe ze de coronacrisis ervaren hebben, wat ze hebben geleerd en waar ze het meest trots op zijn.
08-07-2020
< 1 min.
Finy Goedemakers Award
Organisatie

Hago Zorg wint Impact Award

Jaarlijks wordt de Finy Goedmakers Award uitgereikt door moederbedrijf Vebego en Hago Zorg viel in de prijzen. Hago Zorg heeft gewonnen in de categorie ‘Impact’. Algemeen directeur Herman Busch is trots en laat dat blijken.
17-06-2020
< 1 min.
Shanti
Onze mensen

Eindhovens Dagblad: Zij houden het ziekenhuis, het station en onze kantoren schoon

De vijfde landelijke Dag van de Schoonmaker heeft deze maandag een extra gouden randje. We kunnen niet zonder ze, dat werd de afgelopen periode duidelijker dan ooit. Het Eindhovens Dagblad sprak onder meer met schoonmaakmedewerker Shanti, werkzaam in het Catharina Ziekenhuis.
15-06-2020
< 1 min.