Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Jaaroverzicht 2023

De medewerkers van Hago Zorg zijn hartstikke goed bezig geweest in 2023. Benieuwd? Neem een kijkje op de vele indrukwekkende activiteiten die afgelopen jaar zijn gerealiseerd.
29-02-2024
< 1 min.
Jaaroverzicht 2023
Hago Zorg Gehandicaptenzorg Positieve Impact
Peter Paul Wiegmans Algemeen Directeur Hago Zorg 22
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

'Nu we er toch zijn'. Hago Zorg creëert meer betekenisvolle banen

“Met onze schoonmaakdiensten als fundament en gecombineerd met zorgservices biedt Hago Zorg, onderdeel van familiebedrijf Vebego, écht betekenisvolle banen.” Met deze woorden trapt Peter Paul Wiegmans, de nieuwe algemeen directeur, het jaar af.
14-02-2023
2 min.
80 Jaar Vebego Hago 4
Organisatie

80 jaar Vebego

Op 1 februari 1943 begon Tonny Goedmakers een schoonmaakbedrijf in Heerlen. Tachtig jaar later is dit bedrijf uitgegroeid tot Vebego, met 40.000 medewerkers in vier landen. Inmiddels in handen van de derde generatie Goedmakers en vol ambitie om Great work te leveren voor klanten, medewerkers en maatschappij.
03-02-2023
1 min.
SDW1

De dagcentra van SDW werken vanaf 1 december 2022 samen met schoonmaakpartner Hago Zorg

SDW ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking of ontwikkelingsachterstand in West-Brabant en Zeeland. Hago Zorg is trots op deze nieuwe samenwerking.
06-01-2023
1 min.
Hago Zorg Muziek Erasmus 2
De 5 zorgcategorieën

“Uit deze optredens haal ik de meeste voldoening”

Vorige week vond de laatste roadshow “Positieve impact met Frédérique” van dit jaar plaats in het Erasmus MC in Rotterdam. Uiteraard helemaal in kerstsfeer. Er werd meegezongen, gedanst en vooral genoten door bezoekers, personeel en patiënten.
22-12-2022
1 min.
Muziek Hago Zorg Zonnehuis 1
De 5 zorgcategorieën

Een dag met een gouden randje in het Zonnehuis

De roadshow ‘Positieve impact met Frédérique’ bracht afgelopen week een bezoek aan zorg- en servicecentrum het Zonnehuis in Zwolle. Een dubbel feestje, want het Zonnehuis viert deze maand haar vijftigjarig bestaan!
24-11-2022
1 min.
Hago Zorg Stichting Jarige Job Toer De Lour 1
Een betere wereld

Helpende handjes voor Stichting Jarige Job

Samen met de Vebego Foundation staken we onze handen uit de mouwen voor Stichting Jarige Job. Van 15 oktober t/m 6 november trakteerden zij iedereen op een herfstuitje: Tour de Loer. Deze feestelijke route bracht je langs verrassende pop-up locaties in de Rotterdamse binnenstad. Van kleurrijke taferelen van te gekke kunstenaars tot aan het maken van hilarische foto’s met instaproof decors.
10-11-2022
< 1 min.
Hago Zorg Umcg Muziek 1
De 5 zorgcategorieën

‘Positieve impact met Frédérique’ ontroert bezoekers en patiënten in UMCG

“Muziek ontroert, verbindt en raakt.” Na muzikale optredens onder andere bij het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, het Zuyderland Medisch Centrum en Altrecht bood ditmaal UMCG ruimte aan de roadshow ‘Positieve impact met Frédérique’ van Hago Zorg.
25-10-2022
1 min.
Werken Bij Hago Zorg Goed Werk
Organisatie

Hago Zorg overtreft klanttevredenheidsdoelstelling

Met een geformuleerde doelstelling van +35 en een fantastische score vorig jaar van +42 hebben we dit jaar weer een score om trots op te zijn: +41!
18-10-2022
< 1 min.
Uitwisseling Ambon Erasmus Hago Zorg 1
Een betere wereld

Kennis delen met het Oogziekenhuis uit Ambon

In het Erasmus MC verwelkomden we een schoonmaakteam van het Oogziekenhuis in Ambon. Samen met Stichting Samenwerking Vlissingen Ambon (SVVA) willen zij de hygiëne in de lokale ziekenhuizen verbeteren. Hoe mooi is het dat Hago Zorg hier een voorbeeldrol in kan spelen?
04-10-2022
1 min.
Banner Vebego
Organisatie

Vebego kiest voor één vernieuwde identiteit voor al haar bedrijven

Vebego zet een volgende stap in het realiseren van haar strategische ambitie. Het familiebedrijf lanceert een vernieuwde identiteit, met één logo dat binnen drie jaar door alle Vebego-bedrijven gebruikt gaat worden.
22-09-2022
< 1 min.