De 5 zorgcategorieën

Friss de Hagodis helpt een pootje mee in de zorg

Friss de Hagodis was aanwezig op de kinderafdeling van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. Hij toverde een lach op de gezichten van kinderen, hun ouders en andere bezoekers. En hij hielp de zorgprofessionals met het zorgen voor degenen die het nodig hebben.
04-10-2023
1 min.
Friss de Hagodis helpt een pootje mee in de zorg
Friss De Hagodis Maasstad Hago Zorg 4
Hago Zorg Stichting Jarige Job Toer De Lour 1
Een betere wereld

Helpende handjes voor Stichting Jarige Job

Samen met de Vebego Foundation staken we onze handen uit de mouwen voor Stichting Jarige Job. Van 15 oktober t/m 6 november trakteerden zij iedereen op een herfstuitje: Tour de Loer. Deze feestelijke route bracht je langs verrassende pop-up locaties in de Rotterdamse binnenstad. Van kleurrijke taferelen van te gekke kunstenaars tot aan het maken van hilarische foto’s met instaproof decors.
10-11-2022
< 1 min.
Hago Zorg Umcg Muziek 1
De 5 zorgcategorieën

‘Positieve impact met Frédérique’ ontroert bezoekers en patiënten in UMCG

“Muziek ontroert, verbindt en raakt.” Na muzikale optredens onder andere bij het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, het Zuyderland Medisch Centrum en Altrecht bood ditmaal UMCG ruimte aan de roadshow ‘Positieve impact met Frédérique’ van Hago Zorg.
25-10-2022
1 min.
Werken Bij Hago Zorg Goed Werk
Organisatie

Hago Zorg overtreft klanttevredenheidsdoelstelling

Met een geformuleerde doelstelling van +35 en een fantastische score vorig jaar van +42 hebben we dit jaar weer een score om trots op te zijn: +41!
18-10-2022
< 1 min.
Uitwisseling Ambon Erasmus Hago Zorg 1
Een betere wereld

Kennis delen met het Oogziekenhuis uit Ambon

In het Erasmus MC verwelkomden we een schoonmaakteam van het Oogziekenhuis in Ambon. Samen met Stichting Samenwerking Vlissingen Ambon (SVVA) willen zij de hygiëne in de lokale ziekenhuizen verbeteren. Hoe mooi is het dat Hago Zorg hier een voorbeeldrol in kan spelen?
04-10-2022
1 min.
Banner Vebego
Organisatie

Vebego kiest voor één vernieuwde identiteit voor al haar bedrijven

Vebego zet een volgende stap in het realiseren van haar strategische ambitie. Het familiebedrijf lanceert een vernieuwde identiteit, met één logo dat binnen drie jaar door alle Vebego-bedrijven gebruikt gaat worden.
22-09-2022
< 1 min.
Peter Paul Directeur Hago Zorg
Organisatie

Peter Paul Wiegmans directeur Hago Zorg

Peter Paul Wiegmans (41) wordt per 1 januari 2023 algemeen directeur van Hago Zorg. Hij neemt het stokje over van Herman Busch (61), die kiest voor een geleidelijke afbouw van zijn loopbaan.
16-09-2022
1 min.
Hago Zorg Radboud Ecozuil 2
Een betere wereld

Positieve impact op onze omgeving

Alhoewel 'duurzaamheid' en 'verduurzamen' voor velen containerbegrippen zijn, maken wij het heel tastbaar en meetbaar. Zo gaan we hand in hand voor een betere wereld.
06-09-2022
< 1 min.
B Corp Balanz Facilitair
Een betere wereld

Balanz Facilitair behaalt B Corp-certificaat

De inspanning van zusterbedrijf Balanz Facilitair voor een meer inclusieve en duurzame economie is bekroond met het B Corp-certificaat. Een grote stap richting grootste facilitaire dienstverlener voor Nederland.
23-08-2022
2 min.
Sean Beijring Hago Zorg Werkendnl

WerkendNL: de toegevoegde waarde van schoonmakers

Zonder de inzet van deze toppers zouden verpleeghuizen, ziekenhuizen en andere instellingen al snel niet meer leefbaar zijn. Drie van deze vaak onzichtbare krachten vertelden aan magazine WerkendNL over hun werk. Sean: "Zeker tijdens de pandemie heb ik me gerealiseerd hoe belangrijk ons werk is."
18-08-2022
2 min.
Sjoerd Dijkstra Directeur Marketing Innovatie Commercie Hago Zorg
Organisatie

Hago Zorg benoemt Sjoerd Dijkstra tot directeur Marketing & Innovatie a.i.

Hago Zorg, schoonmaakdienstverlener in de zorg, heeft Sjoerd Dijkstra per 15 juli benoemd tot directeur Marketing & Innovatie.
25-07-2022
1 min.