Goed werkgeverschap

Hago Zorg Steunt Rotterdamse Coalitie Goed Werkgeverschap

Bij Hago Zorg zien we het belang van een goed georganiseerd arbeidsmigratiebeleid. Daarom sluiten wij ons aan bij de Coalitie Goed Werkgeverschap
12-07-2024
2 min.
Hago Zorg Steunt Rotterdamse Coalitie Goed Werkgeverschap
Hago Zorg Coalitie Goed Werkgeverschap
Ziekenhuizen Zorgondersteuning Hago Zorg
Organisatie

Jaaroverzicht 2020 Hago Zorg

Wij brengen positieve impact op ieder mens in de zorg en daar zijn wij als organisatie trots op.
21-04-2021
< 1 min.
Dosocial Final Logo Outline
De 5 zorgcategorieën

Hago Zorg nieuwe partner van stichting DoSocial

Stichting DoSocial levert een structurele bijdrage aan een maatschappelijke beweging waarin mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien. DoSocial legt haar focus op het welzijn van ouderen zodat zij op hun oude dag plezierige en minder vaak eenzame momenten beleven. “En daar willen wij als Hago Zorg graag ons steentje aan bijdragen,“
07-04-2021
2 min.
Teambuilding Met Maatschappelijke Bijdrage
Een betere wereld

Teambuilding met maatschappelijke bijdrage

Deze maand namen verschillende Hago Zorg medewerkers het tegen elkaar op tijdens een online teambuildingsactiviteit. Hiermee bezorgden we onze medewerkers niet alleen een leuke middag, we konden op deze manier ook een maatschappelijke bijdrage leveren.
25-03-2021
1 min.
Prinses Maxima Centrum Kinderoncologie
De 5 zorgcategorieën

Wereld Kinderkankerdag

Op 15 februari is het Wereld Kinderkankerdag. We staan dan stil bij kinderen met kanker. Een ziekte die op het kind en het gezin een enorme impact heeft.
15-02-2021
< 1 min.
Avondklok
Goed werkgeverschap

Medewerkers ontvangen verklaringen t.b.v. avondklok

Wat een prestatie is er geleverd. Door snel handelen en goede onderlinge communicatie is het gelukt om in 1,5 dag 1.200 werkgeversverklaringen op te leveren.
25-01-2021
< 1 min.
Brian Timmerman
Organisatie

Wijzigingen in het Managementteam en team Commercie

Hago Zorg heeft verschillende wijzigingen doorgevoerd in haar Managementteam en het team Commercie. Brian Timmerman is per 25 januari 2021 benoemd tot Operationeel Directeur voor de regio Noord-Oost. Mark van den Bergh gaat zijn pijlen blijvend richten op de regio Zuid-Oost. Jacques Amkreutz is per 1 januari 2021 aan de slag als Zorgcategoriemanager in het team Commercie.
22-01-2021
2 min.
Golden Service Award
Onze mensen

Uitreiking Golden Service Award

Michael voelt zich zeer vereerd en draagt de titel op aan het team van het LUMC. “Een ongelofelijk oprechte bruggenbouwer die het allerbeste uit zijn team wil halen”, aldus de jury.
06-01-2021
< 1 min.
Zorggroep Ter Weel
Samenwerking

Zorggroep Ter Weel zet samenwerking voort

Zorggroep Ter Weel en Hago Zorg zetten hun samenwerking voort in het nieuwe jaar en daar zijn wij trots op! Deze week hebben Coby Traas en Herman Busch het contract ondertekend.
19-12-2020
< 1 min.
Olli Award
Onze mensen

Olli award voor Hago Zorg en Asito

De schoonmaakmedewerkers van Hago Zorg en Asito in het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis kregen deze week de Olli award. Hiermee spreekt het ziekenhuis haar speciale waardering uit voor ieders inzet tijdens de coronaperiode. De Olli award is een blijk van waardering voor medewerkers of een afdeling met een bijzondere prestatie.
17-12-2020
1 min.
NPS Meting Zomer 2020
Organisatie

Resultaat NPS klantfeedbackonderzoek

Hago Zorg streeft naar lange termijn relaties met haar partners. Om continu klantfeedback te krijgen heeft Hago Zorg, net als andere Vebego bedrijven, in 2019 de Net Promotor Score (NPS) methode geïmplementeerd. In de zomer van 2020 heeft Hago Zorg wederom aan de hand van deze methodiek een klantfeedbackonderzoek uitgevoerd.
15-12-2020
1 min.