NPS +41: trots op onze klanten en hun tevredenheid

Hand in hand voor een betere wereld

02-05-2023
< 1 min.
Hand in hand voor een betere wereld
Hago Zorg Eco Resultaat 20223
Evie
Onze mensen

VNO-NCW sprak met Evie van der Jagt werkzaam bij het Erasmus MC

Haar team voert naast de schoonmaakwerkzaamheden ook werk uit waarvoor het zonde is om een gekwalificeerde verpleegkundige in te zetten. De trolleys naast de bedden bijvullen, halen en brengen van bedden, bedden verschonen en rondbrengen van eten en drinken.
15-04-2020
< 1 min.
BN De Stem
Onze mensen

BN DeStem: Zij maken corona kamers schoon

Vandaag op de voorpagina van BN DeStem een artikel over het desinfecteren en reinigen van met corona besmette kamers bij woonzorgcentrum Thebe. Ze spraken met onze collega's Kitty van Mechelen, Amina Laghyati en Hala Kenfaoui.
07-04-2020
1 min.
Virus Covid
Onze mensen

Persoonlijke boodschap namens de Algemeen directeur

Algemeen directeur Herman Busch stuurde alle schoonmaakmedewerkers van Hago Zorg een persoonlijke boodschap. Hij bedankt ze voor hun enorme inzet en betrokkenheid bij de patiënten, cliënten en bewoners van zorginstellingen. Zijn vlog sloot hij af met een boodschap namens alle Nederlanders:
01-04-2020
< 1 min.
Schoonmaken In De Zorg
Samenwerking

Schoonmaken in de zorg: samenwerking zusterbedrijven

Met de toenemende zorgvraag, neemt ook de vraag naar schoonmaakwerk toe. Gelukkig werken we samen met onze zusterbedrijven en kunnen we gebruik maken van de interne flexpool. Zo ging Cesar van Hago Nederland, in andere tijden werkzaam bij Ahoy, aan de slag in het Erasmus MC. Evie van der Jagt, klantmanager van Hago Zorg, ging met hem in gesprek.
24-03-2020
< 1 min.
FD Banner
Innovatieve dienstverlening

Financieel Dagblad: Meer tijd voor zorg

Het Financieel Dagblad interviewde Algemeen directeur Herman Busch en Commercieel directeur Sandra Roso Sanchez van Hago Zorg. Ze spraken over hoe de zorg maximaal ondersteunt kan worden zodat zij weer kunnen zorgen.
19-03-2020
< 1 min.
Virus Covid
Organisatie

Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor Hago Zorg en haar capaciteit?

Net als de zorginstellingen zijn we vanuit Hago Zorg al weken bezig met de situatie rondom corona. Nu er 15 maart wederom een nieuwe richtlijn vanuit de overheid is gesteld, komen we in een nieuwe fase terecht. Want wat gaan medewerkers met kinderen doen nu alle scholen dichtgaan? En hoe gaat Hago Zorg hiermee om?
16-03-2020
3 min.
Virus Covid
Organisatie

Maatregelen in verband met COVID-19

Hago Zorg treft maatregelen in verband met de ontwikkeling van het coronavirus. De organisatie heeft haar klanten geïnformeerd over de volgende zaken.
12-03-2020
1 min.
Virus Covid
Organisatie

Hoe Hago Zorg omgaat met het coronavirus

Eind vorige week werd de eerste coronapatiënt in Nederland vastgesteld. Inmiddels zijn er 23 mensen positief getest op het virus. Hoe zorg je als schoonmaakdienstverlener dat je nu écht bent voorbereid op zo’n uitbraak? Ingrid Kornips, Manager kwaliteit van Hago Zorg: “We hebben vaker met dit bijltje gehakt. Door te blijven doen wat we iedere dag doen, kan de zorg doorgaan.”
04-03-2020
1 min.
Pro Persona Banner
Samenwerking

Pro Persona kiest opnieuw voor Hago Zorg

Pro Persona en Hago Zorg gaan ook de komende jaren samenwerken in de vorm van een partnership, waarbij niet alleen de kwaliteit van de schoonmaak een belangrijke rol speelt maar bijvoorbeeld ook inclusiviteit en daar zijn we trots op. Cliënten, bewoners en medewerkers werden deze maand verrast.
21-02-2020
1 min.
Sandra Roso Sanchez
Innovatieve dienstverlening

Sandra over de eerste Zorgcategorie Innovatiedag

Schoonmaakjournaal interviewde Sandra Roso Sanchez, Commercieel directeur van Hago Zorg, over het succes van de eerste Zorgcategorie Innovatiedag. “Een dag vol interactie met onze zorgcategoriemanagers, gastsprekers en 17 leveranciers/partners, die ons via pecha kucha pitches en een interactieve beurs meenamen in de wereld van trends, ontwikkelingen en innovaties."
19-02-2020
< 1 min.