De 5 zorgcategorieën

Friss de Hagodis helpt een pootje mee in de zorg

Friss de Hagodis was aanwezig op de kinderafdeling van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. Hij toverde een lach op de gezichten van kinderen, hun ouders en andere bezoekers. En hij hielp de zorgprofessionals met het zorgen voor degenen die het nodig hebben.
04-10-2023
1 min.
Friss de Hagodis helpt een pootje mee in de zorg
Friss De Hagodis Maasstad Hago Zorg 4
Hectas Hago Zorg Vebego
Organisatie

Medewerkers hectas starten bij Vebego

Vorig jaar breidde Vebego Group de organisatie flink uit door de overname van hectas Facility Services. De meeste medewerkers en klanten gaan over naar Vebego Cleaning Services met uitzondering van de zorggerelateerde klanten. Deze komen in de portefeuille van Hago Zorg.
25-04-2023
1 min.
Actie Biodiversiteit Hago Zorg 2
Een betere wereld

Samen de natuur een handje helpen in het Vebego collectief

Ton Goedmakers, CEO van familiebedrijf Vebego, zaaide afgelopen week samen met Poléanne Vluggen, Chief People & Culture Officer bij Vebego, de eerste bloemzaadjes. De bloemzaadjes zijn een belangrijk onderdeel van de campagne ‘Help de natuur een handje’ die hiermee officieel is gelanceerd.
20-04-2023
2 min.
Hago Zorg Desinfectierobot Mcl
Innovatieve dienstverlening

Robot desinfecteert voor eerste keer ziekenhuisapotheek in MCL

Een cleanroom-omgeving in een ziekenhuis is nog nooit eerder gedesinfecteerd door een robot. SenD, de joint venture van MCL en Hago Zorg, is als schoonmaakdienstverlener binnen MCL is trots op deze primeur.
04-04-2023
1 min.
Hago Zorg Ziekenhuizen Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Een terugblik op onze positieve impact in 2022

In 2022 hebben we weer positieve impact gebracht op ieder mens in de zorg. En daar zijn we maar wat trots op.
30-03-2023
< 1 min.
Muziek Optreden Hago Zorg Rivierenland
De 5 zorgcategorieën

Nationale Dag van de Muziek verbindt mensen met elkaar

Muziek verwarmt. Muziek emotioneert. Muziek heeft impact. Sinds 2017 wordt jaarlijks op 24 maart de 'Nationale Dag van de Muziek' gehouden. Een dag waarop in heel Nederland de muziek wordt gevierd. Het doel van deze dag is samen genieten van muziek. Empathie, creativiteit en respect voor elkaar staan daarbij centraal.
24-03-2023
1 min.
Peter Paul Wiegmans Algemeen Directeur Hago Zorg 22
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

'Nu we er toch zijn'. Hago Zorg creëert meer betekenisvolle banen

“Met onze schoonmaakdiensten als fundament en gecombineerd met zorgservices biedt Hago Zorg, onderdeel van familiebedrijf Vebego, écht betekenisvolle banen.” Met deze woorden trapt Peter Paul Wiegmans, de nieuwe algemeen directeur, het jaar af.
14-02-2023
2 min.
80 Jaar Vebego Hago 4
Organisatie

80 jaar Vebego

Op 1 februari 1943 begon Tonny Goedmakers een schoonmaakbedrijf in Heerlen. Tachtig jaar later is dit bedrijf uitgegroeid tot Vebego, met 40.000 medewerkers in vier landen. Inmiddels in handen van de derde generatie Goedmakers en vol ambitie om Great work te leveren voor klanten, medewerkers en maatschappij.
03-02-2023
1 min.
SDW1

De dagcentra van SDW werken vanaf 1 december 2022 samen met schoonmaakpartner Hago Zorg

SDW ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking of ontwikkelingsachterstand in West-Brabant en Zeeland. Hago Zorg is trots op deze nieuwe samenwerking.
06-01-2023
1 min.
Hago Zorg Muziek Erasmus 2
De 5 zorgcategorieën

“Uit deze optredens haal ik de meeste voldoening”

Vorige week vond de laatste roadshow “Positieve impact met Frédérique” van dit jaar plaats in het Erasmus MC in Rotterdam. Uiteraard helemaal in kerstsfeer. Er werd meegezongen, gedanst en vooral genoten door bezoekers, personeel en patiënten.
22-12-2022
1 min.
Muziek Hago Zorg Zonnehuis 1
De 5 zorgcategorieën

Een dag met een gouden randje in het Zonnehuis

De roadshow ‘Positieve impact met Frédérique’ bracht afgelopen week een bezoek aan zorg- en servicecentrum het Zonnehuis in Zwolle. Een dubbel feestje, want het Zonnehuis viert deze maand haar vijftigjarig bestaan!
24-11-2022
1 min.