Goed werkgeverschap

Hago Zorg Steunt Rotterdamse Coalitie Goed Werkgeverschap

Bij Hago Zorg zien we het belang van een goed georganiseerd arbeidsmigratiebeleid. Daarom sluiten wij ons aan bij de Coalitie Goed Werkgeverschap
12-07-2024
2 min.
Hago Zorg Steunt Rotterdamse Coalitie Goed Werkgeverschap
Hago Zorg Coalitie Goed Werkgeverschap
Virus Covid
Onze mensen

Persoonlijke boodschap namens de Algemeen directeur

Algemeen directeur Herman Busch stuurde alle schoonmaakmedewerkers van Hago Zorg een persoonlijke boodschap. Hij bedankt ze voor hun enorme inzet en betrokkenheid bij de patiënten, cliënten en bewoners van zorginstellingen. Zijn vlog sloot hij af met een boodschap namens alle Nederlanders:
01-04-2020
< 1 min.
Schoonmaken In De Zorg
Samenwerking

Schoonmaken in de zorg: samenwerking zusterbedrijven

Met de toenemende zorgvraag, neemt ook de vraag naar schoonmaakwerk toe. Gelukkig werken we samen met onze zusterbedrijven en kunnen we gebruik maken van de interne flexpool. Zo ging Cesar van Hago Nederland, in andere tijden werkzaam bij Ahoy, aan de slag in het Erasmus MC. Evie van der Jagt, klantmanager van Hago Zorg, ging met hem in gesprek.
24-03-2020
< 1 min.
FD Banner
Innovatieve dienstverlening

Financieel Dagblad: Meer tijd voor zorg

Het Financieel Dagblad interviewde Algemeen directeur Herman Busch en Commercieel directeur Sandra Roso Sanchez van Hago Zorg. Ze spraken over hoe de zorg maximaal ondersteunt kan worden zodat zij weer kunnen zorgen.
19-03-2020
< 1 min.
Virus Covid
Organisatie

Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor Hago Zorg en haar capaciteit?

Net als de zorginstellingen zijn we vanuit Hago Zorg al weken bezig met de situatie rondom corona. Nu er 15 maart wederom een nieuwe richtlijn vanuit de overheid is gesteld, komen we in een nieuwe fase terecht. Want wat gaan medewerkers met kinderen doen nu alle scholen dichtgaan? En hoe gaat Hago Zorg hiermee om?
16-03-2020
3 min.
Virus Covid
Organisatie

Maatregelen in verband met COVID-19

Hago Zorg treft maatregelen in verband met de ontwikkeling van het coronavirus. De organisatie heeft haar klanten geïnformeerd over de volgende zaken.
12-03-2020
1 min.
Virus Covid
Organisatie

Hoe Hago Zorg omgaat met het coronavirus

Eind vorige week werd de eerste coronapatiënt in Nederland vastgesteld. Inmiddels zijn er 23 mensen positief getest op het virus. Hoe zorg je als schoonmaakdienstverlener dat je nu écht bent voorbereid op zo’n uitbraak? Ingrid Kornips, Manager kwaliteit van Hago Zorg: “We hebben vaker met dit bijltje gehakt. Door te blijven doen wat we iedere dag doen, kan de zorg doorgaan.”
04-03-2020
1 min.
Pro Persona Banner
Samenwerking

Pro Persona kiest opnieuw voor Hago Zorg

Pro Persona en Hago Zorg gaan ook de komende jaren samenwerken in de vorm van een partnership, waarbij niet alleen de kwaliteit van de schoonmaak een belangrijke rol speelt maar bijvoorbeeld ook inclusiviteit en daar zijn we trots op. Cliënten, bewoners en medewerkers werden deze maand verrast.
21-02-2020
1 min.
Sandra Roso Sanchez
Innovatieve dienstverlening

Sandra over de eerste Zorgcategorie Innovatiedag

Schoonmaakjournaal interviewde Sandra Roso Sanchez, Commercieel directeur van Hago Zorg, over het succes van de eerste Zorgcategorie Innovatiedag. “Een dag vol interactie met onze zorgcategoriemanagers, gastsprekers en 17 leveranciers/partners, die ons via pecha kucha pitches en een interactieve beurs meenamen in de wereld van trends, ontwikkelingen en innovaties."
19-02-2020
< 1 min.
FC Utrecht
Samenwerking

Voortzetting overeenkomst Novadic-Kentron en Hago Zorg

FC Utrecht speelde dit weekend één keer met het logo van Novadic-Kentron op hun shirts om te laten zien dat personen met een verslaving er niet alleen voor staan. Hago Zorg is trots dat de overeenkomst wordt voortgezet met Novadic-Kentron. De verslavingszorginstelling steunt mensen die om welke reden dan ook uitvallen door een verslaving.
18-02-2020
1 min.
Banner Innovatiedag
Innovatieve dienstverlening

Zorgcategorie Innovatiedag groot succes

11 februari vond de eerste Zorgcategorie Innovatiedag plaats. 160 collega's, 4 zorgcategoriemanagers, 17 leveranciers/partners en 3 focuspunten: trends & ontwikkelingen, zorg en innovatie. Het doel? Weten waar de zorg van nu én die van de toekomst om vraagt.
08-02-2020
< 1 min.