Onze mensen

Schoonmaken als onderdeel van je introductie – welkom bij Hago Zorg!

Schoonmaken in de zorg is zo veel meer dan alleen schoonmaken. Om te begrijpen wat dit betekent, moet je het ervaren. Hoe? Door sopstages.
18-04-2024
1 min.
Schoonmaken als onderdeel van je introductie – welkom bij Hago Zorg!
Hago Zorg Sopstage1
Revant Hago Zorg Samenwerken
De 5 zorgcategorieën

Revant en Hago Zorg: een glimmende samenwerking

Hago Zorg maakt vanaf 2019 schoon bij Revant. Het contract werd via een marktuitvraag verkregen en het schoonmaakprogramma was vooraf vastgesteld. Maar zowel Revant als Hago Zorg hadden nog wat wensen. En die spraken ze uit naar elkaar. Het eindresultaat: een maatwerk schoonmaakprogramma dat beter past bij de locatie zónder kostenstijging.
26-10-2023
2 min.
Vivianne Zeestraten Zorgcategoriemanager Ouderenzorg Hago Zorg 2023
De 5 zorgcategorieën

De ouderenzorg toekomstbestendig

Het is een gegeven: het aantal ouderen neemt toe, maar het personeelstekort in de zorg is onveranderd hoog. En dit zal de komende jaren niet verbeteren. De zorg moet anders georganiseerd worden. Vivianne Zeestraten, Zorgcategoriemanager Ouderenzorg, deelt waar zij in gelooft.
12-10-2023
2 min.
Ter Weel Ondersteuning Corona
De 5 zorgcategorieën

In de actie bij Zorggroep Ter Weel in Krabbendijke

Wat doe je als je zorgorganisatie wordt getroffen door een uitbraak van COVID-19? Waarbij in zeer korte tijd niet alleen een groot deel van de cliënten positief test, maar ook je medewerkers? Dan zit je met je handen in haar. Voor even. Want Zorggroep Ter Weel en Hago Zorg vormen samen een geoliede machine. Er werd meteen actie ondernomen om deze uitdaging aan te gaan.
31-05-2022
2 min.
Samenwerking Corona 8
De 5 zorgcategorieën

De kracht van het collectief tijdens de coronacrisis

Hago Zorg had handen tekort en moest alle zeilen bijzetten. Dit terwijl schoonmaakmedewerkers van zusterbedrijf Hago Nederland in de evenementenbranche zonder werk zaten. 1 + 1 = 3. De medewerkers van Hago Nederland zijn in korte tijd opgeleid om Hago Zorg en het Erasmus MC te helpen.
03-12-2021
4 min.
Foto Bordje Moestuin
De 5 zorgcategorieën

Moestuin geopend bij Rintveld (Altrecht) voor bewustwording en gezonde voeding

Mensen met een ernstige en complexe psychiatrische ziekte kunnen bij zorgorganisatie Altrecht terecht voor specialistische behandeling. Eén van die locaties van Altrecht is Rintveld. Hier weten ze als geen ander dat eetstoornissen ernstige aandoeningen zijn met een grote impact. Rintveld is een TOPGGz afdeling. Dat betekent dat zij gespecialiseerd zijn op het gebied van (diagnostiek en behandeling van) eetstoornissen.
17-06-2021
2 min.
Sebastiaan En Grietje Samen Houten Wand
De 5 zorgcategorieën

Belofte maakt schuld

Rijnstate, ziekenhuis in Arnhem heeft gekozen om het contract met Hago Zorg te verlengen. Dit artikel vertelt hoe het proces, van deze niet alledaagse verlenging, voor minimaal twee jaar tot stand is gekomen.
28-04-2021
2 min.
Zorgondersteuning Dienstverlening Hago Zorg
De 5 zorgcategorieën

Zorgondersteuning in het Catharina ziekenhuis

In het Catharina Ziekenhuis werken zo'n 200 collega's van Hago Zorg. Naast schoonmaakwerkzaamheden voeren zij ook zorgondersteunende taken uit. Klantmanager Edwin Kuijpers en teammanager Anja Duijmelinck vertellen over de samenwerking.
30-01-2020
2 min.
Facilitaire Ondersteuning Dienstverlening Hago Zorg
De 5 zorgcategorieën

Hago Zorg ondersteunt helicrew MCL

In Nederland hebben we 4 traumahelikopters en 2 SAR-helikopters. Het helidek van Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) is 24 uur per dag en 7 dagen in de week open. Hago Zorg biedt facilitaire ondersteuning aan de helicrew als Helidek Assistant (HDA).
16-12-2019
2 min.
Veiligheid
De 5 zorgcategorieën

Veiligheid als dagelijks agendapunt

De belangrijkste taak van GGZ-instellingen is het leveren van kwalitatief goede en veilige zorg aan cliënten en bewoners waarbij gastvrijheid niet uit het oog wordt verloren. Als schoonmaakdienstverlener binnen GGZ-instellingen vinden wij het belangrijk om hier op te anticiperen.
07-11-2019
2 min.
Altijd Dichtbij
De 5 zorgcategorieën

Pilot Vliegende keep bij Sevagram

Hago Zorg is recent gestart met de pilot Vliegende Keep bij Sevagram in Heerlen. Sevagram is een zorgorganisatie voor ouderen. Op de locaties De Hollehof, Elfershof en de Plataan staan onze schoonmaakmedewerkers de hele dag paraat om zorgprofessionals maximaal te ondersteunen.
10-09-2019
1 min.